Cleopatra Stratan – Pupă-mă

Artist:
Cleopatra Stratan
Titlu:
Pupă-mă

Înainte de lansarea oficială, Cleopatra Stratan a vorbit despre noul single în exclusivitate la Europa FM, în Clubul de Seară, unde a putut fi ascultat și un fragment din piesă, cu 24 de ore înainte ca ea să fie prezentată oficial inclusiv printr-un videoclip.

„Aceasta piesa mi-a placut de la prima auditie si am inceput sa lucram la ea. Mesajul este foarte clar si scurt: Pupa-ma! Este vorba despre baietii timizi, care nu stiu cum sa cucereasca o fata si apeleaza la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona si despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, declara Cleopatra Stratan despre piesa compusa si produsa de Marius Dia, Alex Parker, MADS (Madalin Rosioru), Alin Ilies si Marius Moga, in studiourile DeMoga Music.

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, iar filmarile s-au desfasurat in estul Spaniei, in regiunea Castellon de la Plana. „M-am distrat super mult la filmari, avand in vedere ca si scenariul e amuzant, iar datorita filmarilor am vizitat locuri uimitoare! Pana si vremea de afara a tinut cu noi. Baiatul care a filmat cu mine, in rolul prietenului meu, este Ionut Popescu si ne-am imprietenit foarte bine, tinem si acum legatura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut si ma bucur ca totul a iesit bine”, adauga artista.