Ce înseamnă Săptămâna Generozității? Explică László Bodor, cofondator al Asociației Envision, organizația care a adus mișcarea în România | AUDIO

De Ziua Națională a României începe Săptămâna Generozității. Dacă până acum era doar o zi dedicată mișcării globale a generozității, Giving Tuesday devine anul acesta în România Săptămâna Generozității și are loc între 1 și 8 decembrie.

În această perioadă, românii sunt invitați să fie solidari și să contribuie cu un gest oricât de mic la schimbarea unei povești, a stării de spirit sau chiar a vieții cuiva.

László Bodor, cofondator al Asociației Envision, organizație care a adus mișcarea GivingTuesday în România, explică, în Clubul de Seară, cum ne putem implica în aceste zile:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Giving Tuesday pune în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a rețelelor sociale, aducând împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a se implica în comunitate.

Din 2017  Giving Tuesday se sărbatorește și în România, Europa FM fiind partenerul oficial al mișcării care stimulează generozitatea. Mai multe informații pe givingtuesday.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS