Cătălin Predoiu e noul candidat PNL la Primăria Capitalei

Liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat miercuri seară că este noul candidat al PNL la Primăria Capitalei, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa electorală.

„Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia„, a anunţat Cătălin Predoiu.

El a spus că Bucureştiul are nevoie de o „administraţie europeană, profesionistă şi cinstită”.

Cătălin Predoiu a mai spus că joi va cere PNL votul de încredere pentru această candidatură.

„(…) Le cer liberalilor să fie învingători, să învingem din nou, cum am făcut în 2014„.

Predoiu a mai afirmat că îl cheamă în echipa sa pe Ciprian Ciucu, susținut pînă acum de partidul M10, al Monicăi Macovei.

Ciprian Ciucu s-a arătat dispus să facă tandem cu Cătălin Predoiu, dar cu condiția ca viziunile lor despre dezvoltarea Bucureștiului să coincidă.

Evident, sunt dispus la dialog în acest moment. Sunt dispus să-mi promovez propria viziune în ceea ce privește dezvoltarea Bucureștiului. Dacă va fi compatibilă cu a domnului Predoiu… da, vom sta de vorbă„, a declarat fostul candidat al partidului M10.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liderul PNL București este cel de-al patrulea candidat nominalizat de acest partid pentru Primăria Capitalei.

Cristian Bușoi a fost retras pentru a-i face loc lui Ludovic Orban, iar acesta din urmă a fost pus sub control judiciar de DNA pentru presupuse fapte de corupție.

Marian Munteanu a fost acuzat că nu s-a dezis niciodată de o serie de afirmații pro-legionare din tinerețe.

Partidul ceruse, de asemenea, Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității să verifice dacă Marian Munteanu a fost sau nu colaborator al poliției politice ceaușiste.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS