header-bursele-europa-fm

ȘTIRI – DJ – SOCIAL MEDIA

Noutate absolută în ediția 2015 a tradiționalului program de pregătire profesională  organizat de EUROPA FM cu sprijinul companiei JTI:  Împreună cu cei care își doresc să devină reporteri, tinerii pasionați de social media sau care vor să devină DJ se pot alătura și ei echipei noastre, vreme de 3 luni.

SELECȚIA BURSIERILOR

Apariția noilor specializări în cadrul Burselor Europa FM și JTI determină și o schimbare a modalității de selecție.

Astfel, într-o primă etapă, se va realiza selecția CV-urilor primite în vederea înscrierii. Candidații trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, să fie studenți (fără să conteze domeniul în care își desfășoară studiile) sau să fi absolvit o facultate/un master în domeniul jurnalismului sau comunicării.

Candidații ale căror CV-uri sunt conforme condițiilor menționate vor intra în etapa de selecție a scrisorilor de intenție care trebuie să însoțească CV-urile.

Autorii celor mai interesante și concise scrisori de intenție vor fi invitați la sediul Europa FM pentru discuții cu reprezentanții departamentelor în care și-au exprimat dorinta să activeze – Știri, Programe, New Media.

Viitorii bursieri Europa FM și JTI, în număr de patru,  vor fi aleși în urma acestor interviuri.

DESPRE BURSELE EUROPA FM și JTI

Programul de pregătire profesională dezvoltat de Europa FM cu sprijinul companiei JTI este realizat după principiile occidentale ale internship-ului, în care activitatea desfășurată de tinerii participanți are loc în termenii unui contract de muncă pe perioadă determinată.

Bursele Europa FM și JTI nu trebuie considerate ca  fiind oportunitatea de a găsi un loc de muncă, iar participarea în program nu este sub nicio formă garanția pentru o angajare ulterioară.

Pregătit să aplici pentru Bursele Europa FM și JTI?

Completează formularul din această pagină sau trimite-te aplicația ta la burse(a)europafm.ro

Aplică online acum pentru
Bursele Europa FM și JTI

O nouă ediție, noi specializări!

înscrierile s-au încheiat