Header-1200x400-Bursele-Europa-FM-OCTOMBRIE 2018jpg

Programul de pregătire profesională dezvoltat de Europa FM cu sprijinul companiei JTI este realizat după principiile occidentale ale internship-ului plătit, în care activitatea desfășurată de tinerii participanți are loc în termenii unui contract de muncă pe perioadă determinată.

Bursele Europa FM și JTI nu trebuie considerate ca fiind oportunitatea de a găsi un loc de muncă, iar participarea în program nu este sub nicio formă garanția pentru o angajare ulterioară.

Programul Bursele Europa FM și JTI se adresează doar persoanelor cu vârsta de maximum 25 de ani. În ediția din acest an vor avea prioritate candidații preocupați de mediul online.

Pregătit să aplici pentru Bursele Europa FM și JTI?

Trimite la adresa burse(at)europafm.ro un eseu în care să ne explici de ce crezi că locul tău este într-o redacție de știri.

Însoțește eseul de un CV.

Textul va fi scurt (nu mai mult de 1500 de semne), coerent și fără înflorituri. Vor fi avantajați candidații care știu să folosească limba română la maximum de potențial.

Candidaturile se primesc în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie 2018.

Între 19 și 25 noiembrie 2018 va avea loc o selecție iar cei mai buni dintre candidați vor fi invitați la o discuție în redacția Europa FM

Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 noiembrie și vor primi o ofertă de internship cu durata de 6 luni alături de cea mai bună echipă de știri din FM-ul românesc, echipa Știrile Europa FM.

Pregătit să aplici pentru Bursele Europa FM și JTI?

Trimite-te aplicația ta la burse(at)europafm.ro