Avicii – Wake Me Up

Artist:
Avicii
Titlu:
Wake Me Up

Suedezul Tim Bergling, cunoscut drept Avicii, a concertat și în România în 2015, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Untold. Printre piesele interpretate atunci s-a aflat și Wake Me Up

Pentru piesa „Wake me up”, Avicii s-a ocupat de tema muzicală iar versurile au fost scrise de Aloe Blac în timpul unei călătorii cu avionul. Pentru Avicii a fost a doua sa melodie ajunsă pe primul loc în Marea Britanie, iar aplicația de mobil Shazam spune că „Wake me up” este cea mai căutată melodie de când există aplicația cu 19 milioane de cereri de identificare efectuate.

Cu venituri de 19 milioane dolari în ultimul an, Avicii s-a clasat pe locul șase în topul Forbes celor mai bine plătiţi DJ din lume în 2015.

În anii 2012 şi 2013 Avicii s-a clasat pe locul al treilea în “Top 100 DJs” al revistei “DJ Magazine”. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy – pentru piesa “Sunshine” cu David Guetta în 2012 şi pentru cântecul său “Levels” în 2013.