Avicii – Waiting for Love

Artist:
Avicii
Titlu:
Waiting for Love

Cu venituri de 19 milioane dolari în 2015, Avicii s-a clasat pe locul șase în topul Forbes celor mai bine plătiţi DJ din lume, după ce cu un an în urmă locul al treilea al aceluiași top a fost împărţit de DJ-ii Avicii şi Tiesto, cu venituri de 28 milioane de dolari fiecare.

În octombrie 2015, Avicii s-a aflat pe cea mai înaltă treaptă din Europa Top Hit pentru patru săptămâni consecutiv cu piesa “Waiting for love”, în urma voturilor acordate de către ascultători pe europafm.ro.

În martie 2016, Avicii a anunțat că nu va mai apărea pe scenă după spectacolele din anul respectiv. El își motivase decizia prin dorința de a face “mai multe” lucruri în viață. Avicii include în scrisoarea deschisă și mulțumiri la adresa fanilor, menționând că ”gândurile și ideile” lor despre muzică l-au ajutat să evolueze.

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, 20 aprilie 2018.

„Anunţăm cu profundă tristeţe pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. El a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, 20 aprilie. Familia este devastată şi cerem tuturor să arate respect în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte comentarii”, a fost anunţul făcut de reprezentantul artistului.