Confidenţialitate

Asaf Avidan concertează la București, în cadrul Balkanik Festival

Asaf Avidan a scris istorie în topuri cu piesa ”One day”, lansată în urmă cu 10 ani. Între timp, israelianul a susținut numeroase concerte și a ales chiar să-și completeze aparițiile cu trupa The Mojos, alături de care apare în concertele live.

Pentru a putea lua parte la Balkanik Festival, potrivit organizatorilor, Asaf Avidan și-a întrerupt vacanța.    Turneul său european, intitulat „The Study of Falling – Solo Tour” trebuia să înceapă pe 6 octombrie, în Franța. Doar că Asaf Avidan a ales să revină pe scenă cu o lună înainte, asfel încât duminică va concerta la București.

„Ține foarte mult la România, mai ales că bunicii săi se trag de aici”, explică Daniel Mitulescu, directorul festivalului, cel care l-a convins pe Asaf Avidan să înceapă mai devreme periplul său european. Muzicianul, cunoscut pe plan mondial mai ales în urma piesei „Reckoning Song (One Day)”, va urca pe scena de la Gara Regală Băneasa duminică, 9 septembrie, în ultima zi a festivalului care începe vineri și care a ajuns deja la a opta ediție.

Asaf Avidan a mai concertat la București în urmă cu doi ani.