Confidenţialitate

#Ameritat – Florina: “Când făceam naveta 8 kilometri pe jos, până la școală, mă gândeam la viitorul meu”

Printre tinerii care au beneficiat de programul “Vreau în clasa a 9-a” al celor de la World Vision, se numără și Florina. Spune că dincolo de bursă sau de rechizite, programul a învățat-o să aibă încredere în forțele ei și foarte important, să își iubească semenii. Dar oricât ajutor ar fi primit, Florina nu ar fi terminat liceul dacă nu ar fi fost un copil ambițios, dispus să facă naveta 8 kilometri, pe jos, pe un drum neasfaltat din județul Vaslui.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ajută și tu

Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural.

Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta, World Vision își propune să ajungă la peste 1500.

Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele. Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT!

Pentru ca mai mulţi copii să aibă parte de acest sprijin, puteți dona, simplu, prin SMS la 8845 cu textul LICEU (cost 2 euro) şi online aici: https://worldvision.ro/implica-te/campanii/campanie-vreauclasa9a-a-meritat/.