27 martie in muzica

S-a născut Mariah Carey

2008 – Câştigătoarea concursului X Factor, Leona Lewis, a devenit prima artistă din Marea Britanie care ajunge pe primul loc în topurile din Marea Britanie (cu piesa ‘Bleeding Love’), la 20 de ani de cand Kim Wilde reuşise să fie number one cu ‘You Keep Me Hangin’.

2008 – Soţul lui Corinne Bailey Rae, saxofonistul Jason Rae, a fost descoperit mort într-un apartament din Leeds. Cauza decesului: supradoză de medicamente.

2007 – Eminem şi fosta lui soţie, Kim, au decis în instanţă să renunţe la injuriile aduse reciproc, de dragul fiicei lor, Hailie.

2004 – Consiliul local din Lowestoft, Norfolk, a luat decizia de a numi ‘The Darkness’ o stradă din oraş, drept răsplată pentru succesul trupei.

2001 – Christina Aguilera a semnat un contract de sponsorizare cu Coca Cola la doar o lună după ce Britney Spears semnase pentru Pepsi.

1991 – Donnie Wahlberg, membru al trupei New Kids On The Block, a fost arestat după ce a incendiat câteva covoare din hotelul în care era cazat, cu ajutorul unei sticle de vodkă.

1979 – Eric Clapton s-a căsătorit cu Patti Harrison.

1975 – S-a născut Fergie, cântăreaţă, membră a trupei The Black Eyed Peas.

1973 – Revista Rolling Stone a anunţat că, după ce a devenit un discipol al lui Sri Chinmoy, Carlos Santana şi-a schimbat numele în Devadip, care înseamnă ‘lampa luminii Supremului’.

1970 – S-a născut Mariah Carey, cântăreaţă.

1966 – În timpul unui turneu în Marea Britanie, Roy Orbison a căzut de pe motocicleta şi şi-a fracturat piciorul. A susţinut restul concertelor stând pe un scaun, sau ajutandu-se de cârje.

1959 – S-a născut Andrew Farriss, claparul trupei INXS.