15 fotografii rare cu oameni faimoşi – GALERIE FOTO

De la Michael Jackson îmbrăcat în Charlie Chaplin, până la Salvador Dali alături de Walt Disney, galeria foto dezvăluie ipostaze mai puţin obişnuite ale unor oameni celebri sau imortalizări ale acestora la o vârstă fragedă, potrivit Birghtside.

De asemenea, fotografiile dezvăluie şi relaţii mai puţin cunoscute între oameni celebri, precum cea menţionată mai sus sau întâlnirea dintre Gandhi şi Chaplin.

Freddie Mercury, solistul trupei Queen, pe numele său real Farrokh Bulsara, când avea doar 4 ani,  în 1950

oameni faimosi (12)

Prinţul Charles,  pe ringul de dans în anii ’80.

oameni faimosi (11)

Frank Sinatra mâncând o porţie generoasă de clătite, pe platourile de filmale a peliculei From Here to Eternity / De aici în eternitate, lansat în 1953.

oameni faimosi (7)

David Bowie jucând şah cu colega sa de platou, Catherine Deneuve, în timpul filmărilor pentru pelicula The Hunger/ Foamea, în 1982.

oameni faimosi (2)

Michael Jackson îmbrăcat ca Charlie Chaplin, în 1979. Poza este făcută în East Street, Walworth, Londra, unde s-a  născut marele actor.

oameni faimosi (2)

Salvador Dali şi Walt Disney, în 1957. Cei doi au încercat să colaboreze la un film, numit Destino, dar producţia a fost oprită după numai 3 luni. În ciuda eşecului înregistrat de proiect, cei doi au rămas prieteni apropiaţi.

oameni faimosi (1)

Lady Diana Spencer, viitoare Princess of Wales, cu porcuşorul ei de Guineea, Peanuts

oameni faimosi (1)

Bruce Lee dansând Cha Cha, în 1958. Acesta a fost desemnat campionul Cha Cha, în Hong Kong în acelaşi an.

oameni faimosi (10)

Cristiano Ronaldo cu mama lui.

oameni faimosi (13)

Elton John cântând la pian la bordul avionului său particular, în 1976.

oameni faimosi (9)

Frida Kahlo, în 1911, când avea 4 ani. Frida a fost o pictoriţă mexicană, care a cunoscut faima datorită autoportretelor realizate într-un stil suprarealist.

oameni faimosi (8)

Albert Einstein vizitând Marele Canion, în 1922.

oameni faimosi (6)

Clint Eastwood în 1956.

oameni faimosi (5)

Charlie Chaplin şi Mahatma Gandhi. Cei doi s-au întâlnit în 1931, în Anglia, la solicitarea actorului. Iniţial, Gandhi refuzase, întrucât nu ştia cine este faimosul actorul.

oameni faimosi (4)

Robert Englund, actorul care l-a interpretat pe Freddy Krueger, dansând pe platourile de filmare pentru pelicula A Nightmare on Elm Street / Coşmar pe Strada Ulmilor, în 1984.

oameni faimosi (3)

Foto: brightside.me