1 februarie în muzică

Agenţia spaţială NASA a anunţat că ‘Across the Universe’ al Beatleş-ilor este primul cântec care va fi transmis în spaţiu, prin intermediul unei reţele de antene, orientate către Steaua Nordului, la 431 de ani distanţă de Pământ.

2008 – Agenţia spaţială NASA a anunţat că ‘Across the Universe’ al Beatleş-ilor este primul cântec care va fi transmis în spaţiu, prin intermediul unei reţele de antene, orientate către Steaua Nordului, la 431 de ani distanţă de Pământ.

2002 – Black Rebel Motorcycle Club şi-au făcut debutul live în Marea Britanie când a apărut prima oară la Universitatea din Liverpool.

2002 – Paul Cattermole, ‘tatăl S Club 7’s’ a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru întreţinerea de acte sexuale cu două fane, în vârstă de 14 ani.

2001 – O colecţie cu fotografii personale ale lui Elton John, expusă la un muzeu din Atlanta, a fost retrasă, fiindcă înfăţişa bărbaţi dezbrăcaţi. Fotografiile au fost considerate a fi prea explicite.

1997 – Blur a ajuns pe prima poziţie în top-ul single-urilor din Marea Britanie cu ‘Beetlebum’.

1997 – Boy George a fost bătut de doi bounceri (cei care păzesc intrarea în cluburi) fiindcă nu a vrut să stea la coada de la intrarea în club.

1988 – Membrii The Cars au anunţat că se despart după 12 ani de carieră.

1977 – The Sex Pistols au început un turneu european.

1968 – S-a născut Lisa Marie Presley.

1957 – S-a născut Dennis Brown, cântăreţ de reggae.

1947 – S-a născut Normie Rowe, important artist al pop-ului australian din anii ’60.