EUROPA TOP HIT

Tu faci topul Europa FM! Ascultă ce ai votat sâmbătă de la ora 16:00 cu Adi Luca

INTERVIURILE EUROPA FM

înregistrările video cu oamenii importanţi ai momentului

europafm.ro/LIVE

Asculţi în playerul tău favorit postul Europa FM

joi 7 martie 2013 la 15:08 | Muzica

Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la Eurovision Song Contest

marime text-+

Artista, în vârstă de 61 de ani, va interpreta piesa "Believe In Me", compusă special pentru ea de muzicianul american Desmond Child şi de compozitorii britanici Lauren Christy şi Christopher Braide.

Cântăreaţa britanică, calificată direct în finală în calitate de reprezentantă a Marii Britanii, va evolua pe 18 mai, pe scena Eurovision 2013 în oraşul Malmo din Suedia.

Potrivit BBC, Desmond Child a colaborat cu Bonny Tyler de multe ori în trecut şi a compus o serie de cântece de succes pentru trupele rock americane Kiss şi Bon Jovi.

Totodată, el a compus două dintre piesele de succes interpretate de Ricky Martin - "Livin' La Vida Loca" şi "She Bangs".

Bonnie Tyler este una dintre cele mai cunoscute artiste pop care vor reprezenta Marea Britanie în concursul Eurovision. Anul trecut, veteranul Engelbert Humperdinck s-a clasat penultimul, pe locul al 25-lea, cu doar 12 puncte, iar în 2011, grupul Blue a reuşit să se claseze doar pe locul al 11-lea.

Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii 1970 şi 1980 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart".

printeaza pagina recomanda pagina trimite prin Yahoo!Msg

Alte articole care te-ar putea interesa