invata sa creezi mai multe surse de venit
. Cea mai mare parte a incasarilor companiei - 90%- se intoarce la cei ce au promovat, sub forma de comision lunar, pentru serviciul facut. Si in contul tau vor intra acesti bani daca te vei hotari sa incepi afacerea. intra pe www.bcr.teamworkrevolution.com Ce ai de facut concret? Vei primi site-ul de prezentare pe numele tau. Vei primi lista cu site-uri de anunturi gratuite. Vei primi modele de anunturi. Vei primi cursuri printr-un email regulat si vei putea aprofunda cunostinte de marketing si utilizare internet. Tot ce vei avea de facut este ca minim 30 minute/zi sa postezi anunturile primite pe site-urile din lista primita pentru a promova site-ul primit, care face prezentarea. Va mai trebui sa raspunzi printr-un email (de genul acesta) solicitarilor pe care le primesti in urma anunturilor. Asadar, nu tu ii cauti pe oameni, ci invers, cei interesati te cauta pe tine si afla toate informatiile prin intermediul site-ului tau. Internetul iti ofera accesul imediat la o piata internationala de sute de milioane de oameni, o piata in continua crestere. Chiar si numai in Romania sunt minim 5 milioane de utilizatori. Cati dintre ei au auzit de aceasta afacere? Nici macar 0,0001%. Pe tine numai 5 noi afiliati te vor aduce in pozitia de castigator, si asta trebuie sa fie scopul tau in prima luna. Statistica arata ca ii vei avea in maxim o luna daca vei proceda comform planului. Vei primi in contul tau Alertpay toti acesti bani. Alertpay este unul din cele mai renumite si mai sigure servicii de plati online, si chiar daca nu ai inca toate notiunile acestea, nu-ti face probleme. Vei primi tot sprijinul de care ai nevoie. Urmareste prezentarea si toate detaliile, iar dupa inscriere vei primi gratuit prin e-mail cel mai elaborat plan de instruire online.
valentinacazacu
salut cristi. as vea si eu sa aflu mai multe inf despre afacerea ta . iti lase mail unde mi le poti trimite valentinacazacu72@yahoo.com.
eu sint o mamica ce se zbate sa supravietuiasca in lumea asta cruda si rea ,un pitic ce trebuie sa manince. deci astpt. mersi.
hefaistos
Daa,sigur ,bunul samaritean!