Spune-ne unde şi cum ţi-ai bea cafeaua în America de Sud
Spune-ne unde şi cum ţi-ai bea cafeaua în America de Sud, iar daca Monica Anghel te sună, vei primi o cutie de cafea aniversară Tchibo şi două pachete de Tchibo Exclusive, cu care îţi vei prelungi momentele de răsfăţ.
Răspunde la această întrebare aici!
postat: miercuri 29 apr 2009 la 21:13
5062 vizite,
180 raspunsuri,
»
cescutza
Pe plaja, in Cuba, sub o umbreluta din stuf, ascultand muzica latino.
diblue
La Rio de Janeiro, pe terasa camerei de hotel, impreuna cu sotul meu, in vacanta, in doi, admirind marea...
femeiainrosu39
pe plaja,cu sotul si fiul meu,inconjurata de dragoste...
ioanamanole
In America de Sud mi-as bea cafeaua cum o beau si in Romania....dintr-o cana mareeeeeeee si cu multa placere. Doar pentru asta ma trezesc dimineata.
beckham
undeva in capitala braziliei cu o brazilianca la o camera de hotel pe terasa dimineata pe la 07:00 ascultand europa fm
luvstartal
Mi-as bea-o pe plaja sau pe terasa de unde se vede oceanul, dintr-un sezlong, nu e neaparat nevoie sa fie soare. Imbracat in camasa si pantaloni albi de in, cu o palarie alba, ca un adevarat cubanez...defapt chair ma duc sa beau o cafea de la automatul din facultate :D
jecamyme
in mexic pe balcon iar jos sa cante-mi o serenada multi..multi mariachi
cyucy
as bea cafeaua in Mexic,la o terasa,cu un bastinas,imbracata intr-un costum de baie vaporos si o palarie cu boruri mari,cu ochelari de soare in ochi (pentru a spori misterul).
RADU61
DIMINEATA SI SEARA PE RACOARE, ASTA E.
blackbloody
Pe plaja in Brazilia, ascultand muzica Ancai Parghel, bineinteles si o umbrela