Cum te-ai răsfăţat ultima dată la o cafea?
Spune-ne cum te-ai răsfăţat ultima dată la o cafea, iar daca Monica Anghel te sună, vei primi o cutie de cafea aniversară Tchibo şi două pachete de Tchibo Exclusive, cu care îţi vei prelungi momentele de răsfăţ.
Răspunde la această întrebare până pe 24 aprilie 2009.

postat: joi 16 apr 2009 la 12:50
3378 vizite,
87 raspunsuri,
»
carmen74
Fiecare cafea pe care o savurez inseamna pentru mine un rasfat...Pentru ca-mi este interzis sa beau mai mult de o ceasca de cafea pe zi, acea cafea pe care o beau dimineata inseamna pentru mine cel mai bun moment al zilei, inseamna energie si putere de munca pentru ziua ce abia incepe.Nu stiu cum sunt altii, dar pe mine ma innebuneste si mirosul de cafea; pur si simplu mi se inmoaie picioarele si ma topesc de dorul ei...Cele mai adanci ganduri si cele mai frumoase povesti le spunem la o cafea! Indemnul "hai la o cafea" ma lumineaza si-mi bucura sufletul...pentru ca este o ocazie de a fi fericit! Savoarea cafelei ne deschide sufletul si ne indeamna sa ne bucuram de viata! Haideti cu totii sa savuram o cafea in aceasta frumoasa zi de primavara, sa uitam de griji si sa cantam in cor "I feel good" (James Brown).
stanescugean_ph
Desi bausem doua cafele la servici,asa "pe fuga"lucru pe care il detest cu desavarsire,considerand cafeaua unica bautura care trebuie savurata, la un pic de vorba ,m-am gandit cand am sosit acasa, in linistea aceea "relativa",dar placuta, sa mai gust una mica.Asa ca luni fiind,m-am gandit ca voi avea timp de munca de marti incolo si ca ar trebui sa ma bucur de niste minute minunate la o cafea,asa pur si simplu.Mi-am pregatit intr-un fel momentul,luandu-mi o revista Femeia si punandu-mi muzica de ambient cu Directia 5.Abia dupa aceea am inteles ca starea dupa un chef super cum spune generatia tanara ,este supernasoala,fata de minutele minunate pe care ar trebui sa ni le rezervam pentru sufletul nostru.Mi-am promis ca dupa Paste sa-mi ofer nenumarate cafele de acest gen.Chiar le merit in primavara asta!
cameluss
Ultima data cand m-am rasfatat la o cafeluta , a fost chiar dis de dimineata cand am savurat fantastica cafeluta Tchibo pe ritmurile muzicale de la Europa FM , facandumi planuri pentru minivacanta de Paste pe care o voi petrece alaturi de prietenul meu la munte .
Va multumesc ,
Paste fericit !
getam
Dimineata sunt prima care ma trezesc, merg tiptil in bucatarie,
imi fac rapid o cafea la expressor, mai adaug un pic de lapte pe gustul meu, apoi.... urmeaza rasfatul propriu-zis: merg afara ... pe balansoar .. care e orientat spre rasaritul soarelui .. si spre gradina si imi beau cafeaua LINISTITA
, rasfoind o revista sau citind un roman....................
Cafelutza
Atunci cand esti pasare de noapte, nu e tocmai usor sa te trezesti dimineata devreme pentru a merge la servici. Ma trezesc la 6, si primul lucru este sa-mi prepar o cafea tare, pentru a incepe ziua cu dreptu'. Ma imbrac in graba si ma indrept spre servici... unde voi, cei de la EuropaFM, imi faceti companie toata ziua.Multumesc
adrianm53
ziua mea incepe intotdeauna cu o cafea.nu fac nimic pana nu beau cafeaua si nu fumez o tigara.este momentul meu de liniste,este felul in care imi incep fiecare zi.nu fac niciodata rabat.alteori ,in timpul zilei mai savurez cu prieteni un frape,dar asta nu este decat un moft.cafeaua de dimineata este o necesitate.
sexymamma
am un pact impreuna cu sotul meu .avem o zi pe saptamana cand fiecare dintre noi iese separat in oras,eu cu fetele ,el cu baietii(sau asa cred eu )ador aceea zi a saptamani cand ma intalnec cu prietenele mele la cafea.nu ne mai saturam de vorbit iar timpul parca trece mult prea repede.cateodata bem o cafea dulce(atunci cand suntem bine dispuse)iar alteori amra (cand are vreuna dintre noi o problema)dar totdeauna ne incarcam bateriile.
sexymamma
am un pact impreuna cu sotul meu .avem o zi pe saptamana cand fiecare dintre noi iese separat in oras,eu cu fetele ,el cu baietii(sau asa cred eu )ador aceea zi a saptamani cand ma intalnec cu prietenele mele la cafea.nu ne mai saturam de vorbit iar timpul parca trece mult prea repede.cateodata bem o cafea dulce(atunci cand suntem bine dispuse)iar alteori amra (cand are vreuna dintre noi o problema)dar totdeauna ne incarcam bateriile.
monnie
In fiecare dimineata imi beau cafeaua de dimineata alaturi de familia mea.Faptul ca ne adunam toti si "punem tara la cale" alaturi de dulcea cafeluta ma incarca cu baterii toata ziua.
muresica
Nu-mi imaginez cum aş putea încheia micul dejun fara o ceasca de cafea.Si , daca am luat masa pe cinste, delectez cu o cafea, a carei savoare este incomparabila si care te imbata cu mirosul ei.Eu mai adaug lapte si zahar dupa gust (ar fi indicat sa o beau simpla, cu atat mai bine, se spune ca numai atunci ii poti simti cu adevarat aroma). Cui nu ii place laptele, poate să foloseasca o lingurita de frisca si, eventual, niste ciocolata. Dupa o astfel de ceasca de cafea, debordez de energie si sunt intr-o forma maxima.O zi buna.