Cum ar trebui să fie o cafea pentru a avea gustul perfect
Spune-ne cum ar trebui să fie o cafea pentru a avea gustul perfect, iar daca Monica Anghel te sună, vei primi o cutie de cafea aniversară Tchibo şi două pachete de Tchibo Exclusive, cu care îţi vei prelungi momentele de răsfăţ.
Răspunde la această întrebare aici!
postat: joi 7 mai 2009 la 15:47
3586 vizite,
42 raspunsuri,
»
vandas3
O cafea buna este o bucurie pentru simturi.Ea trebuie sa fie aromata,tare si fierbinte.Un proverb turcesc spune "Cafeaua trebuie sa fie neagra ca iadul,tare ca moartea si dulce ca dragostea".
galeteanusilvia
Dozarea (proportia dintre cafea,apa, zahar), macinarea,prospetimea, si bineinteles o cafelutza servita intre prieteni, in familie ( Tchibo Family), oriunde oricand e bine venita.
O savurez si acum.....
ioana_catalina
Un ritual pe masura adaugat,pentru un rasvat total, unei cavele tari,aburinde si aromate o poate transvorma intr-un moment de neuitat.Unele persoane adauga cateva cristale de sare la inceputul prepararii,pentru a conserva aroma mai bine, in tarile musulmane se adauga niste mirodenii, altii o prevera traditionala,la nisip sau la ibric. Eu cred ca si in lipsa acestora, bine vacuta si servita cu o bomboana cu coniac, poate sa ma incante...
mary1962
La timp, fierbinte, suficient de dulce si aromata, servita intr-un moment de relaxare.
cat_ola
Pentru a avea gust perfect, cafeaua trebuie sa fie ... Pe placerea celui care o bea!
Pentru mine, personal, trebuie sa fie aromata, nu foarte fierbinte, dulce ... dar asa cun "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", la fel - parerea mea - nu exista notiunea de "gust perfect". Ca sa extrapolez, "nu e bun ce e bun, e bun ce imi place mie" ...
Acum daca vreti retete de preparare a cafelei, cea mai "ciudata" este cafeaua care se prepara din boabe de cafea care au trecut prin tractul digestiv al unei anumite rase de pisica (nu mai tin minte detaliile).
shazada
pentru o cafea sa fie perfecta, pentru mine, ar trebui sa fie Tchibo, in primul rand, apoi sa nu fie nici fierbinte nici rece, putin, doar putin dulce si cu un strop de lapte; nu-mi place sa fie asortata cu un cubulet de ciocolata, ci cu un strop de barfa , asa ca intre fete, deci cafeaua ideala este cea pe care o bei cu fetele.
marios25moro
sa fie amara, racita, nu aburinda, si asortata cu un pahar cu apa rece.
rora58
La cafeaua perfecta pe care o beau in fiecare dimineata cu putin zahar, si aburinda, trebuie sa participe neaparat cei 2 catei ai mei- 2 bishoni maltez- impreuna cu sotul meu. Compania cred ca face cafeaua perfecta, dublata de gust.
rora58
Mmmm, simt si acum gustul cafelei de dimineata, care trebuie sa fie putin amara, tare si aburinda si intr-o companie perfecta: in brate cu cele 2 bishonite ale mele, impreuna cu sotul meu. Cafeaua de dimineata e cea mai buna!!!
george_vio
Obligatoriu într-o companie potrivită: de exemplu mie îmi place să îmi savurez cafeaua în pat cu soţia, ascultând Europa FM(şi asta nu e vrăjeală, în dormitor singurul obiect electrocasnic este un radio cu cd care e fixat pe Europa).