Teambuilding la munte

Sfârşitul de săptămână aduce un teambuilding la munte. Nu eşti foarte entuziasmată, ai fi preferat să leneveşti în pat, vizionând un film bun, dar dacă toată lumea merge, mergi şi tu. Călătoria se anunţă a fi destul de lungă.

Odată urcaţi în autobuz, nimeni nu pare să aibă chef să destindă atmosfera. Probabil toţi sunt obosiţi dupa săptămâna de lucru. Mai mult chiar, colegul lângă care stai, tocmai a adormit şi are cel mai puternic sforăit pe care l-ai auzit vreodată.

Nu vrei să regreţi că ai ales teambuildingul în schimbul statului acasă, aşa că decizi să iei iniţiativă şi să înviorezi atmosfera.

Cum procedezi?

Scrie răspunsul tău până luni, 30 noiembrie 2009.

postat: vineri 27 nov 2009 la 10:37 812 vizite, 14 raspunsuri, »

I-as intreba daca si-au luat mastile la ei pentru protectie impotriva gripei porcine.....

vineri 27 noiembrie 2009 la 11:07

salut, as incepe prin a spune bancuri. E imposibil sa ramana pasivi la astfel de initiativa.

vineri 27 noiembrie 2009 la 12:17

In fata fetelor obosite si plictisite imi aduc aminte ca am un fluier (de care au arbitri) si incep se fluier o parte din "Aida" de Giuseppe Verdi. Prietenul care sforaie isi inceteaza sforaitul si doarme mai departe iar ceilalti pufnesc in ras. Pe parcursul drumului imi vine ideea de a juca FAZAN.

"Ura paralizează viaţa;iubirea o elibereaza.Ura dezechilibreaza viata;iubirea o armonizeaza.Ura intuneca viaţa.Dragostea o luminează ". Dr. Martin Luther King, Jr.

vineri 27 noiembrie 2009 la 13:09

I-as spune colegului de bancheta:

- Bai nene...trezeste-te fratele meu si aduna-ti porcii ca i-ai scapat de sub control!

apoi as continua....Ce fulgii mei e cu voi? parca mergeti la inmormantare sau sunteti terorizati de tembuilding loool ?

Lasa ca va fac eu sa scapati de frica....(si scot din rucsac o sticla de Garrone)Ne adunam in spatele autobuzului si conversatia se incinge, mai oprim si mai luam inca o sticla si pana la urma hotaram toti sa lasam teambuildingul pe alta data ca acum avem altceva de facut. Totusi cativa mai curajosi dintre noi vor incerca :)....

vineri 27 noiembrie 2009 la 13:52

pentru inceput as pune o melodie mai amuzanta de pe telefon,apoi ma ridic si zic: lume mergem la munte nu la dormit! apoi as incerk sa fac kateva glume pe seman colegului kre doarme,si dupa ne-am amuza cu totii,ar trece timpul mai repede si nu ar mai dormi nimeni:)

vineri 27 noiembrie 2009 la 18:10

Ca sa nu sa se supere nimeni ...mi-as oferi doar mie , pentru inceput,un Garrone mic si as capata curaj pentru un "ARDEEEEE!"serios . -"Bateti-ma, omorati-ma numai sa nu ma impingeti! le-as spune dupa ce m-am asigurat ca s-au trezit si enervat pentru gluma proasta .Inainte sa imi loviti capul..sa stiti ca nu e al meu !E doar concesionat pe termen nelimitat. Poate ca un Garrone mi-ar mai ispasi din pacate ...ma ajuta cineva?"poate ca isi revin dupa

iar daca nu ....zau ca nu mai fac!

vineri 27 noiembrie 2009 la 19:24

Rog soferul sa puna o melodie ritmata, o melodie cunoscuta de toata lumea, si incep sa o fredonez.Daca soferul e bun si nu pune frane bruste, iau la dans pe unul din colegii mei, eventual pe cel care tocmai a adormit langa mine

O singură datorie are omul: să nu fie prost! http://ioanastoian.wordpress.com/

sâmbătă 28 noiembrie 2009 la 09:31

Daca sunt intr-o pasa buna, iar prietenii ma cunosc foarte bine, as incepe sa cant melodii " de drum" si i-as invita si pe ei sa ma acompanieze si astfel timpul sa treaca mai repede si mai frumos pana la destinatie iar daca nici acest lucru nu merge ii spun soferului sa opreasca la un popas sa ne mai destindem, sa ne trezim din amorteala si sa savuram un Garonne cu lamaie, iar conversatia va veni de la sine iar excursia nu va fi un esec.

sâmbătă 28 noiembrie 2009 la 17:09

Daca nici eu nu iau initiativa inseamna ca excursia noastra va fi o catastrofa asa ca ma voi ridica in picioare il voi inghonti pe coleg si-i voi spune:,,trezeste-te, la noapte ce mai faci?dormi ca pensionarii?"apoi le voi spune la ceilalti:,,voua chiar va place atmosfera asta de priveghi?propun sa ne inveselim" si voi scoate o sticla de garonne si le zic asa:,,cine e de acord sa petrecem o excursie de neuitat primeste un garonne din partea mea'' si cu siguranta nici unul nu ma va refuza,numai cand vor auzi numele garonne se vor trezi la realitate.Apoi glumele si voia buna vor veni imediat deoarece garonne iti arata partea buna a lucrurilor.Va multumesc.Sunteti cei mai tari europafm,va ascult cu mare drag.Numai bine!

sâmbătă 28 noiembrie 2009 la 19:10

l-as speria cumva pe cel care doarme(as pocni o punga sau as ruga soferul sa opreasca undeva unde gasim o pisica si as arunca-o pe el ) si sforaie si sigur n-ar mai adormi si de la aceasta sperietura pe care el ar trageo,sigur ne-am amuza cu totii dupa care am trece la subiecte haioase ,vom face planuri cum ne vom distra cand vom ajunge la locul stabilit...

sâmbătă 28 noiembrie 2009 la 22:28