Petrecerea de sfârşit de an

Esti la petrecerea de final de an a firmei.

Toate departamentele s-au adunat intr-un local frumos aranjat. Muzica e buna, iar atmosfera a devenit placuta alaturi de un pahar de Garrone.

Toata lumea se simte bine danseaza, socializeaza. Insa tie ti s-a pus pata pe un tip simpatic de la departamentul tehnic si cum pana acum nu ai prea interactionat cu el, petrecerea ti se pare o ocazie perfect ca sa spargi gheata. Dar cum sa intri in vorba cu el cand aproape toata seara a fost inconjurat de doamne si domnisoare in mijlocul carora pare a se simti foarte bine.

Totusi decizi ca nu are rost sa mai astepti sa se elibereze si te indrepti spre el si cercul de colege. Cum intri in discutie pentru a sta la un pahar de vorba cu el?

Aceasta este ultima temă propusă în cadrul concursului organizat alături de Garrone. Puteţi răspunde până luni, 14 decembrie 2009.

postat: vineri 11 dec 2009 la 10:44 1528 vizite, 8 raspunsuri, »

As parodia un vechi banc si le as spune: - Ati auzit ca se va deschide un bordel in imediata apropiere. Tu prietene ramai ca nu s-a deschis pentru clienti, dar voi fetelor puteti sa va duceti pana acolo, fiindca seara patronul ia in evidenta cererile si face vizionarea doritoarelor.

vineri 11 decembrie 2009 la 20:52

pentru cei de la europa fm:am si eu o nelamurire,am castigat si eu baxul de garonne dar m-a sunat o doamna sa-mi spuna ca nu mi se mai da premiul deoarece a mai castigat si fata mea si avem aceeasi adresa pe buletin,dar vreau sa pecizez ca ea sta in alta localitate dar inca nu si-a facut buletin acolo,si i-a zis ca trebuie adresa de pe buletin pt a primi pemiul nu cea de unde sta,iar in regulament spune ca nu are voie sa castige aceeasi persoana de 2 ori nicidecum cu aceeasi adresa,mi se pare o nedreptate,am intrat in direct,mi-am spus mesajul,m-ati felicitat iar acum imi luati pemiul,de ce nu mi s-a spus atunci cand am castigat.va rog frumos sa ma lamuriti,am trimis mail si am sunat dar nu am primit nici un raspuns.de aceea am scris aici.Va multumesc!

duminică 13 decembrie 2009 la 16:31

I-as spune: " Scuza-ma cred ca in parcare ti-am zgariat masina, nu stiam ca e a ta, acum am aflat intreband colegii al cui e acea Kia Ceed negra . Sa nu te sperii, putem merge sa vezi acum." Normal asa il rapesc, nu ii va mai arde de nici o domnisoara, doamna, si normal, cum masina nu e deloc lovita, si deaorece in dragoste si in razboi e permis orice, normal o mica minciuna nu il va supara, ci il va flata afland ca vroiam sa-l rapesc un pic, si asta ma va duce la a cobora cu el in garaj, de a lega o conversatie, prelungita apoi la un pahar de Garrone pentru toata seara.Normal ca il voi cuceri si imi va cere numarul de telefon sa ma sune si cand ajunge acasa, dupa ce ma va si conduce.

duminică 13 decembrie 2009 la 19:30

......ii atrag atentia putin , atata cat sa fiu sigura ca ma observa , dupa care il ignor . Voi fii atenta sa fiu in mijlocul prietenilor lui si voi avea grija sa ne simtim bine.....conversatie , glume , rasete .... care cu siguranta ii vor atrage atentia si se va intreba ...."cine e tipa aia cu care prietenii mei se distreaza asa bine ?" In momentul in care va incerca sa se apropie ii voi acorda atentia mea , dar avand grija sa nu observe ca ma intereseaza persoana lui foarte mult .Voi incerca sa ies din anonimat prin faptul ca nu am sa sar pe el ca toate celelalte

duminică 13 decembrie 2009 la 19:59

sari fata inaintea tuturor si plateste ADAS-ul

duminică 13 decembrie 2009 la 22:22

Oare de ce nu au jurizat cei de le Garrone?!

duminică 13 decembrie 2009 la 23:35

m-as apropia de el si i-as spune ca sunt de la departamentul "rescue and entertaiment " (salveaza si distreaza,in traducere libera) si trebuie sa ma urmeze alfel viata lui va fi pusa in pericol de ..atatea domnisoare.

luni 14 decembrie 2009 la 07:52

As merge pana la el si i-as sopti la ureche: "scuza-ma ca te deranjez, dar am o mica problema: mi s-a deschis sutienul la spate, crezi ca ai putea sa ma ajuti sa il inchid?" - si asa l-as duce intr-un colt mai ferit, unde el imi va putea inchide sutienul. II voi explica apoi ca am baut putin cam mult Garrone si il voi ruga sa imi scuze indrazneala.. dupa care discutia va continua firesc :D

joi 17 decembrie 2009 la 16:53