Lecţii de condus

Convinsă de prietenele tale, te hotărăşti să iei lecţii de condus. Nu eşti un fan al maşinilor, însă în timpul vacanţelor, patru roţi se dovedesc utile. Zis şi facut.

Te-ai înscris la şcoală şi ai început cursurile. Instructorul tău pare un om serios, cu multă răbdare şi atenţie.

Simţi că înveţi lucruri importante de la el. Dar la sfarşitul lecţiilor, într-una din conversaţiile cu el, acesta îşi face cunoscută părerea că femeile sunt şoferi dezastruoşi.

Apreciezi faptul că e sincer însă te deranjeaza convingerea sa. Nu ai fost niciodată genul de persoană care să tacă atunci când o deranjează ceva. Cum reacţionezi ?

Scrie răspunsul tău până joi , 10 decembrie 2009.

postat: miercuri 9 dec 2009 la 10:00 582 vizite, 8 raspunsuri, »

Pai i-as spune ca in mare parte are dreptate, numai ca nu se poate generaliza...nu toate femeile sunt la fel, asa cum nici toti barbatii nu sunt la fel!

Sunt si femei care conduc mai atent decat barbatii!

Si in final i-as spune - "acum, depinde si ce fel de instructor au avut femeile alea care conduc groaznic!".

miercuri 9 decembrie 2009 la 12:32

I-as spune ca e adevarat ca femeile sant femei si barbatii barbati ,exista diferente intre noi si in felul in care conducem ,dar ar trebui sa isi revizuiasca convingerea asta gandindu-se la faptul ca in State sau in multe alte tari europene incepand de la adolescente pana la bunicute conduc si nu spune nimeni ca ele conduc dezastruos .

miercuri 9 decembrie 2009 la 22:26

Pai cum nu sunt genul care sa las o astfel de afirmatie nepedepsita.... as apasa "din greseala" pe acceleratie cand am in fata alta masina sau vreun stalp astfel incat sa "sifonez" un pic masina instructorului! Dupa ce am comis-o voi afirma:

-"Ei....se pare ca aveti dreptate!!"

miercuri 9 decembrie 2009 la 23:16

!!!

joi 10 decembrie 2009 la 00:31

Pai daca pana acum a fost tip de treaba atunci i-as zice ca nu este chiar asa si i-as explica ca din punct de vedere biologic acest lucru este adevarat deoarece barbatii sunt mai inclinati catre tehnica, au mai bine dezvoltata atentia distributiva si vederea periferica precum si reflexele sunt mai dezvoltate, deci i-as da dreptate, dar i-as spune ca nu toate femeile sunt soferi prosti si le-as da exemplu pe Danica Patrik si Vanina Ickx(soferite profesioniste in Nascar si alte formule) si ii promit ca voi incerca sa ii demonstrez si eu contrariu....macar sa cunoasca personal o exeptie.

joi 10 decembrie 2009 la 07:54

I-as spune ca poate nu sunt femeile cele mai bune soferite, dar cu siguranta o femeie frumoasa la volan ii poate inviora macar un pic ziua unui barbat nervos din cauza traficului blocat si chiar in cazul unei tamponari minore dintre un sofer bun si o soferita neatenta, dar draguta, conflictul poate fi atenuat mai usor si chiar se poate naste o idila... seara... la un pahar de Garrone...

joi 10 decembrie 2009 la 09:29

In primul rand,i-as zambi,apoi cu nonsalanta l-as aproba,argumentandu-i ca ,femeile carora hormonii sunt mai iuti,dau bataie de cap si partenerilor de acasa si partenerilor din trafic,dupa care as contracara cu aceeasi moneda,adica"aveti dreptate,barbatii sunt niste neveste imperfecte!" Eu,concentrandu-ma la comenzile masinii,uuffff,aproape ma pufneste rasul,iar instructorul cu ochii mijiti,muscandu-si buza de jos,se gandeste cum arata barbatul"nevasta imperfecta" !

joi 10 decembrie 2009 la 10:08

I-AS SPUNE SA NU GENERALIZEZE,FIINDCA NU TOATE FEMEILE CONDUC PROST.

SI I-AS PROPUNE O INTRECERE,INTRE NOI DOI ,CU MASINA ,CA SA VADA ATUNCI CINE CONDUCE

DEZASTRUOS.

CRED CA S-AR LASA BATUT

SI NU AR MAI COMENTA NICIODATA LA ADRESA FEMEILOR

joi 10 decembrie 2009 la 10:12