În taxi spre serviciu

Azi te-ai decis să mergi la lucru pe jos. Nu îţi strică puţină mişcare şi în plus, mai salvezi planeta de câteva grame de dioxid de carbon. Însă ghinion.

În drum spre lucru începe să plouă şi chiar nu ai vrea să îţi murdăreşti costumul, dat fiind că azi ai o întâlnire importantă. Opreşti un taxi şi te urci rapid. După ce îi spui destinaţia, observi că persoana de la volan seamană foarte bine cu o fostă colegă de facultate. Aceasta este foarte atentă la trafic şi nu pare să te recunoască. Nu aţi fost voi cele mai bune prietene dar ea obişnuia să iasă cu un tip de care ţie îţi placea foarte mult în acea perioadă.

Acum eşti logodită însă eşti tare curioasă să vezi ce s-a mai întâmplat cu el. Cum deschizi discuţia?

Ai în jur de 15 minute până ajungeţi la destinaţie.

Scrie răspunsul tău până vineri, 27 noiembrie 2009.

postat: joi 26 nov 2009 la 09:04 767 vizite, 14 raspunsuri, »

Ma prefac ca il disting in alta masina exact pe barbatul de care este vorba. Nu imi pot retine strigatul de uimire si zic "Extraordinar!!! Nu l-am mai vazut pe tipul asta de ani buni"!. Daca mi-ar raspunde nedumerita as continua: "Il placeam asa de mult. Si acum mi-a tresarit inima cand l-am vazut. Era cuplat cu o amica, semana foarte mult cu dumneavoastra amica mea. De fapt, daca ma uit mai bine....pot sa jur ca sunteti una si aceeasi persoana!"

joi 26 noiembrie 2009 la 10:09

ma scuzati ca va deranjez dar cred ca va cunosc de undeva.....ati terminat facultatea de chimie? la care ea raspunde : da am terminat promotia 2000.

-de de acolo va cunosc erati prietena cu ionut baiatul de care imi placea si mie. ce mai stiti de el? pe unde a ajuns? este casatorit?

-imi pare rau dar de cand ne-am despartit nu am mai tinut legatura iar in momentul in care am terminat facultatea fiecare a mers pe drumul lui. Mi-ar placea sa-l revad acum dupa o perioada de timp , sa mai stam de vorba, sa stiu cu ce se ocupa dar cine stie poate ca la un moment dat drumurile noastre se vor intersecta

- da poate.......raspund eu cine stie.....

joi 26 noiembrie 2009 la 10:20

BUNA ZIUA!

-NU-I ASA CA NE CUNOASTEM?

-AM FOST LA FACULTATE IMPREUNA,EU ERAM TIPA AIA CRE ITI FACEA ZILE NEGRE CA IMI PLACEA DE TIPUL CU CARE UMBLAI.

MA MAI STII?

-AAAAAA.DA

-PAI DA-TE JOS DIN TAXI CA DIN CAUZA TA M-AM DESPARTIT EU DE IUBIREA VIETII MELE.

ZDRANG ,FRANA.

SI UITE ASA AM MERS TOT PE JOS LA MUNCA

joi 26 noiembrie 2009 la 10:58

BUNA!

NU-I ASA CA NE CUNOASTEM DE UNDEVA?

-NU CRED.

-BA DA.

AM FOST LA FACULTATE IMPREUNA,ERAI TIPA CARE VB CU "X" ,TIPUL ALA FAIN SI CU BANI.

CE MAI FACE?

MAI STII CEVA DE EL?

-NU, CACI DUPA TOATE STRAMBELE CARE LE-AI BAGAT IN FACULTATE ,MI-A DAT PAPUCII,

-ACUM DA-TE SI TU JOS DIN TAXI SI MERGI PE JOS CA POATE ASA MAI MEDITEZI SI TU LA LUCRURILE PE CARE LE-AI FACUT.

joi 26 noiembrie 2009 la 11:03

eu:buna camelia ce mai faci?(surprinsa ca o vad)

ea:a, buna oana bine,la munci!(mai surprinsa decat mine)

eu:ce mai faci, cum o mai duci?(vesela)

ea:munca,casa,copii.. (putin cam dezamagita)

eu:a chiar ce mai face mihai (colegul cu pricina)?

ea:pai de unde sa stiu eu ce mai face?(surprinsa ca o intreb de el) nu l-am mai vazut de cand am treminat..

eu:scuze,ma gandeam ca v-ati casatorit pareati foarte apropiati in timpul facultatii!(spun eu usor dezamagita si usor incurcata de situatie)

ea:asa am crezut si eu atunci dar ... asta e viata(un pic nostalgica)

eu:iata ca am si ajuns mi-a fact placere sa te revad poate ne intalnim la revederea de 10 ani (scot banii si platesc)

ea:facandu-mi cu ochiul ,stii de fapt mihai e ok si da intr-adevar ne-am casatorit,am vrut doar sa vad daca te mai intereseaza (rade),nu trebuie sa imi platesti ,e din partea casei

eu:cobor uimita in timp ce taxiul demareaza stropindu-mi costumasul meu cel nou.

joi 26 noiembrie 2009 la 11:05

De obicei, atunci cand merg cu taxiul, chiar imi place sa fac conversatie cu soferul. II voi spune ca peste o saptamana avem intrunirea de 5 ani cu colegii de facultate si ca ea seamana foarte bine cu una din amicele de la facultate care mi-a "suflat" baiatul de care eram indragostita.

joi 26 noiembrie 2009 la 11:10

m-a uit spre oglinda si ii zic ca am impresia ca ne cunoastem dar nu imi aduc aminte de unde ....si ne gandim amandoua si asa o fac curioasa sa vada de unde ma stie iar dupa cateva secunde ii spun ca probabil am fost colege de facultate (si nu au trecut deact 5 anu de atunci).Si din vorba in vorba ajung sa aflu ca e singura ca nu s-a casatorit si imi dau seama ca am facut o alegere mai buna.

joi 26 noiembrie 2009 la 11:13

Mai ales ca este o veche cunostinta, o salut, o intreb daca cumva este persoana pe care o recunosc, imi declin identitatea si apoi o intreb ce s-a mai intamplat cu persoana ei de cand nu ne-am mai vazut.

De fel, sunt o persoana foarte volubila si gasesc subiecte de discutie foarte usor si astfel pot sa ajung sa intreb si de cunostinta noastra comuna din facultate.

joi 26 noiembrie 2009 la 11:51

As fi directa si as intreba-o ce mai stie de tipul din acea vreme, daca se mai intalnesc, daca se mai telefoneaza si i-as transmite salutari.

joi 26 noiembrie 2009 la 13:54

Drumul spre locul de munca dureaza aproximativ 15 minute. Realizez ca acea persoana mi-a fost colega de facultate. Deschid conversatia cu un dialog referitor la alegerile din al doilea tur. Imi spune ca nu a fost la vot la primul tur, nu a avut pe cine alege si inca nu este convinsa daca va merge la vot pe 6 decembrie. Ajung la destinatie, platesc calatoria si inainte de a deschide usa o intreb daca nu a terminat facultatea de.. din... in anul....Ne regasim o intreb ce mai face "prietenul" imi raspunde ca s-au casatorit dar unele lucruri nu au mers cum trebuie si a divortat de ani buni. Ii cer numarul de telefon pentru a mai depana aminitri cand vom avea timp, ne luam la revedere bucuroase de intalnire.

"Ura paralizează viaţa;iubirea o elibereaza.Ura dezechilibreaza viata;iubirea o armonizeaza.Ura intuneca viaţa.Dragostea o luminează ". Dr. Martin Luther King, Jr.

joi 26 noiembrie 2009 la 14:48