În drum spre mare
Întotdeauna ai fost o persoană organizată. Şeful tău întotdeauna te-a ştiut drept un angajat model, responsabil şi serios, având întotdeauna un plan de rezervă. Cu toate astea, gaşca ta de prieteni a făcut dintotdeauna glume pe seama organizării tale prea exagerate.
Scrie răspunsul tău până joi, 3 decembrie 2009.
Tocmai de aceea ai hotărât ca măcar odată în viaţă să faci ceva neorganizat şi puţin nebunesc. Aşa că ţi-a sunat cea mai buna prietenă şi i-ai propus să mergeţi la mare făcând autostopul. Zis şi făcut. În timp ce vă distraţi pe seama situaţiei făcând semne maşinilor, una din ele opreşte pe marginea drumului. Fericite că cineva a oprit, mergeţi rapid catre ea. Acolo însă, descoperiţi că şoferul este de fapt şeful tău, aflat şi el în drum spre mare pe timp de weekend. Intrigat să te gaseasca pe drum, vă invită în maşină.
Până acum nu ai avut ocazia să stai în compania şefului într-o situaţie în afara serviciului şi cu atat mai puţin o situatie de genul acesteia - făcând autostopul. Urmeaza încă o ora de drum. Ce subiect de discuţie alegi?
lolita25
vazandu-mi seful raman surprinsa...nu prea placut deoarece preferam alta companie pentru drum.totusi la invitatia dumnealui urcam in masina si ne continuam conversatia.(vreo doua minute sa terminam ce incepusem pe marginea drumului).o fractiune de secunda gandesc un subiect de discutie.il intreb cu ce ocazie pe acolo.si apoiincerc sa duc conversatia spre o tema vesela incercand sa nu imi stric minivacanta cu subiecte serioase-gen teme de servici sau marire de salar-ii descriu sefului meu peisajul de afara aratandu-i cat de mult ma pricep la natura....ii descriu intr-un mod comic aranjamentul copacilor si muchiile dealurilor....poate ii spun si vreo doua bancuri si a trecut timpul...iata-ne la mare....imi iau cortul si fugim spre plaja lasandu-mi seful cu impresiile lui despre mine ca oricum aflu luni la munca de la colegi...barfa....
ROXANEL
BINEINTELES CA M-AS URCA.
ABIA ASTEPTAM SA-MI CUNOSC SEFUL SI IN ALTE IPOSTAZE DECAT CELE DE LA SERVICI.
ABIA AVEM OCAZIA SA NE CUNOASTEM .
L-AS INTREBA UNDE SE DUCE,LA CE HOTEL CA POATE MAI IESIM IN VREO SEARA(CINE STIE POATE IMI PUN SI O PILA LA LUCRU).
POATE MERGEM LA VREUN PARC DE DISCTRACTII,UNDE II VA FI RAU ,SI CA SA NU SPUN COLEGILOR CAND NE INTOARCEM ,IMI VA MARI SALARIUL .
MIKI76
In primul rand o sa-i multumesc ca a oprit si ne-a luat si pe noi, il intreb in ce statiune merge, coincidenta va face sa ne indreptam toti in aceeasi statiune Eforie Nord. O statiune plina de verdeata si viata. L-as ruga sa se gandeasca si sa-si imagineze o iesire cu toti colegii de munca intr-un week-end...la mare.
sllyy
(Pai cu asa noroc ce sanse mai am eu sa castig baxul de Garrone?)Cand realizez ca e masina sefului incep sa-mi treaca prin minte diferite ganduri: cu ce-am gresit eu sa nimeresc o asa companie? ce-o sa zica cand o sa vada ca nu sunt fata de la birou cu care era toata lumea obisnuita? ar fi o ocazie buna sa mai negociez salariul?el e mult mai in varsta decat mine...despre ce as putea discuta cu el? sa discut probleme de la servici?neaaaa....asta mi-ar distruge si mie si preietenei mele toata vacanta....
Si uite-asa din gand in gand, din intrebare in intrebare ma trezesc in masina sefului....ma gandesc: "NASPA...nu visez!!! sunt chiar in masina sefului meu batran, ghebos, cracanat, gras si indesat, care nu stie deloc de gluma si este si un comunist inrait...."
Nici nu-mi termin bine gandul ca aud radioul masinii: Europa Fm ! O fi si postul lui preferat?! Si incep discutia despre radio, despre emisiunile Europa Fm si dupa o ora de mers realizez ca nu este seful ala rau asa cum mi-l imaginam eu, e chiar un om bun, distractiv, de viata si parca regret ca drumul a fost atat de scurt!( Uite ca de fapt nu am avut ghinion ci am fost norocoasa...poate voi avea noroc si la concurs....nu de alta ....sa-i fac o cinste sefului acum ca am realizat ce fel de om e....)
arianaa
pai simplu o sa avem o discutie placuta despre garone si poate oprim la un bar sa ne racorim cu un pahar de garone rece cu putina lamaie.si o se ne lingem pe buze de placere
mariko-san
Avand in vedere ca seful meu ma stie ca angajat model, responsabil si serios, o sa il intreb ce parere are despre initiativa mea neorganizata si usor nebuneasca de a face autostopul? Daca aproba (sau este neutru), o sa continui discutia si il intreb daca a simtit nevoia sa faca vreodata ceva neorganizat/nebunesc? Si daca da, ce anume a facut? Dupa, as incerca sa identific daca avem vreun hobby comun si as discuta despre asta. Daca simt ca are o parere total negativa despre aceasta initiativa a mea, o sa schimb subiectul cu ideea de concediu, locuri si destinatii preferate…experiente placute in vacante. Nu o sa discut despre servici decat daca deschide el subiectul.
alesselena
In primul rand cred ca as incremeni de rusine, dar ca orice persoana care este nevoita sa ajunga la destinatie prin orice mijloace, mi-as calca pe mandrie si as incepe prin a-i povesti sefului motivul pentru care fac aceasta excapada la mare.
Cum drumul este destul de lung, as intreba unde anume merge la mare si poate n-e nimerim in aceeasi statiune. Cred ca seful meu nu este atat de obtuz incat sa nu creada ca o persoana tanara nu se distreaza in timpul liber iar daca la serviciu isi face treaba onorabil si corect, nu cred ca va avea obiectii cu privire la modul in care imi petrec timpul liber.
Subiecte de discutie sunt destule si bineinteles trebuiesc evitate cele legate de serviciu, putem vorbi despre vreme, statiuni de pe litoral, cazare, etc
stefanianane08
Munca e munca si trebuie sa ramana acolo la birou.In afara de respectul cuvenit ca e seful meu nu am sa ma simt incorsetata.Am sa discut despre vremea frumoasa si despre ce distractii ne asteapta la malul marii si daca are timp sa ne intalnim cat stam in statiune la un pahar.
safira
Ma hotarasc brusc sa merg la mare in weekend.Imi sun prietena ,o pun in tema si gata,plecam.Cu rucsacurile in spate si bascutele trase pe ochi facem autostopul.Dupa citeva semnale opreste o masina alba.Urcam in graba,aruncam rucsacurile pe bancheta din spate,ne asezam si cind ridicam ochii spre sofer,stupoare:seful.Il salutam fara inhibitii.La intrebarea unde plecam ii raspundem:la mare.El la fel. Seful asculta muzica.Vivaldi-Anotimpurile.La inceput tacuti continuam drumul ,apoi discutam despre prognoza meteo,in ce statiune ne vom caza ,ne dam sfaturi reciproc despre expunerea modesta la soare ,lotiuni recomndate pentru accelerarea bronzului,dupa care incep cu bancuri.Seful se distreaza copios,conduce atent ,eu spun bancuri in continuare,urmarim linia serpuitoare a drumului si ajungem la destinatie bine dispusi.Ne uram concediu placut,apa calda,sa ne revedem cu bine,bronzati si in forma buna,iar la coborire sefu imi spune ca nu ma cunostea ca fiind asa sociabila.Totul este Ok.Concediu placut!,sefu.
sorin_so
Ne urcam in masina si cu siguranta ne intreaba ce-i cu noi acolo si ii spunem ca vrem sa ne ducem la mare si pentru a fi totul mai frumos si mai distractiv am ales sa nu mai organizam nimic, sa facem ceva nebunesc. (acest lucru nu cred ca dauneaza la imaginea pe care si-a format-o el despre noi). Pe urma il intrebam ce face , unde merge, cum crede ca va fi vremea, atmosfera la mare etc si asa va decurge conversatia si ajungem la destinatie. O zi buna!!