Trăieşte experienţa Camp Rock 2 cu Europa FM şi Disney Channel!

Înscrie-te până pe 15 septembrie la concurs răspunzând în acest topic la întrebarea Când ai fost ultima oară într-o tabără şi ce întâmplări amuzante ai trăit acolo?

Poţi câştiga zilnic premii Disney sau chiar marele premiu - o excursie pentru tine şi întreaga familie la Viena unde vei trăi experienţa Camp Rock 2 în cadrul unui muzical special! Ascultă "Deşteptarea" până pe 17 septembrie pentru a afla dacă ai câştigat premiile "Camp Rock 2: Competiţia Finală"

Amănunte şi regulamentul concursului în pagina specială de pe europafm.ro.

postat: sâmbătă 4 sep 2010 la 10:47 6607 vizite, 111 raspunsuri, »

vreau sa castig

sâmbătă 4 septembrie 2010 la 12:18

gonzal3s06,

Pentru a castiga trebuie mai intai sa participi la concurs, sa raspunzi la intrebare. Succes!

sâmbătă 4 septembrie 2010 la 13:02

ultima data am fost intr-o tabara acum 3 ani. Era o tabara la mare, la Constanta. A fost frumos. Am dormit la internatul liceului de marina din Constanta. In ciuda conditiile nu foarte buna, noi, grupul nostru chiar ne-am distrat. Am plecat cu de acasa cu ideea ca fetele cu fetele vor dormi in camera. Bineinteles ca pana la urma nu a fost asa. Si am dormit si baieti in fete in aceeasi camera la gramada. Cea mai tare faza a fost cand a dormit fata profesoarei coordonatoare cu noi in camera si profesoara nu stia unde se afla. A batat pe la toate usile. A batut si la noi insistent dar noi dormeam toti fiindca noaptea am stat pana tarziu spunand povesti de groaza. Pana la urma cineva a deschis usa si doamna profesoara ne-a certat si ne-a pedepsit. Nu ne-a mai dat voie sa iesim seara in oras.

sâmbătă 4 septembrie 2010 la 16:02

Ultima data am fost in tabara la sfarsitul clasei a 6-a, in 1986. Aveam 12 ani, si s-a intamplat ca unui baiat cam de aceeasi varsta sa-i plac. El a vrut sa imi dea flori si mi-a cules cateva din curtea taberei (era in Livada, jud. Arad). Pe atunci baietii nu aveau voie in dormitoarele fetelor, iar baiatul nu a vrut sa-l vada toata lumea ca-mi da flori, asa ca le-a aruncat pe geam, la mine in dormitor. Eu am vazut pe geam cine le-a aruncat, dar am crezut ca vrea sa ne faca mizerie in dormitor, aruncandu-ne iarba (era atunci un concurs pentru cel mai curat dormitor). Am iesit afara in fuga, l-am gasit si i-am dat o mama de bataie. Abia cand a venit tovarasa profesoara s-a lamurit situatia si am aflat despre buna lui intentie. Mi-a fost foarte rusine de reactia mea, iar de atunci acord tuturor prezumtia de nevinovatie.

sâmbătă 4 septembrie 2010 la 20:31

Buna tuturor,

Ma numesc Ioana si am sa va relatez despre cea mai tare tabara! Acum 4 saptamani am fost in muntii Apuseni cu clasa timp de o saptamana. Am stationat la o pensiune chiar langa muntele Gaina. Distractia a inceput cand baietii au pus pasta de dinti pe clanta de la camera fetelor. Pe urma fetele s-au razbunat pe baieti , punandu-le 2 greieri pe pat. Seara s-a trezit tot apartamentul! Pe urma cand am fost la pestera ursilor baieti ne-au speriat la iesire avand masti de ursi! In autobuz o fata(adica eu) am pus o perna cu mirosuri urate celui mai popular baiat! Am picat toti de ras!!A fost un adevarat razboi.Si locatiile au fost foarte frumoase. Am vizitat multe muzee , cascada Miresei , pestera Scarisoara si o multime de magazine!!! Totusi la focul de tabara baietii au dansat cu fetele si eu m-am ales cu un buchet de flori si o experienta grozava cu prietenii!

(P.S:Aceste intamplari sunt adevarate si ma bucur ca v-am putut imparti experienta mea!)

IF

sâmbătă 4 septembrie 2010 la 21:43

Ultima oara cand am fost intr-o tabara a fost acum un an,la Bran.Am fost impreuna cu clasa.In autocar nu s-a intamplat nimic iesit din comun...pana aici totul bine.Cand am ajuns,primul lucru pe care l-am observat a fost starea cabanei: arata deplorabil,desi ni se promisese mult mai mult.Am trecut si peste asta.Era stabilit:fetele stau in camera lor,baietii intr-a lor.Dupa cateva ore a venit si "vremea somnului".Eram supravegheati mai ceva ca o inchisoare de maxima securitate.Eram verificati din 30 in 30 de minute!In plus,cineva "patrula" constant pe hol.Insa noi nu ne-am dat batute si am incercat sa gasim o cale de a intra in camera baietilor.Cum v-am spus,cabana arata deplorabil,asa ca nu e de mirare ca singurul perete care despartea camerele era din rigips,si pe deasupra era si spart!Am profitat de ocazie si am intrat .Am jucat carti,am ascultat muzica,am spus povesti...am incercat sa ramanem treji.Insa am facut multa galagie si era inevitabil sa vina cineva si sa vada ce se intampla.Prin rigips putusem sa intram,dar la iesire ne-am blocat.Trebuia sa ne ascundem:sub pat,in baie,in dulap,oriunde sa nu fim observate.Insa locul pe care eu impreuna cu cateva colege l-am ales s-a dovedit a fi unul buclucas.Usa dulapului a cazut fix in momentul in care "supraveghetorul" pleca.Am iesit toate de unde ne ascunsesem si ne-am intors in camera noastra.Dar nu ne-am oprit aici!Trebuia sa ne razbunam pe baieti pentru ca nu ne-au spus ca usa dulapului era gata sa cada,asa ca ne-am intors,dar de data asta pe balcon!Dupa ce au adormit,le-am pus pasta de dinti in palma,fiecare dintre fete urmand sa gadile cate un baiat cu o pana ,pentru a-l face sa duca mana la nas.Si asa s-a intamplat !Toti baietii aveau fata plina de pasta de dinti,facand coada la baie.Zilele urmatoare am fost prea obositi pentru a repeta prima noapte,totul datorita plimbarilor zilnice pe munte.M-am simtit bine,peisajul a fost superb,iar faptul ca am fost impreuna cu clasa a fost cel mai tare!Astept cu nerabdare sa revin,insotita de aceeasi gasca !

duminică 5 septembrie 2010 la 00:38

Interesanta provocare, mai ales pentru cei trecuti de 30 de ani...In toata copilaria mea am fost in 2 tabere - la munte, cand eram in clasa a VI-a, si la mare in clasa a VII-a, cand am avut-o sub tutela si pe sor'mea, mai mica decat mine cu 3 ani.

Ambele tabere au fost super, cel putin asa le vedeam eu cu ochii de copil, insa acum nu stiu daca as putea sa imi las copilul in tabara...nu as avea nici un pic de liniste ...

Dar sa revin la amintirile mele...Prima tabara, petrecuta la Predeal intr-o vila (ce in zilele nostre a fost renocata, astfel incat nu am mai recunoscut-o...), a inseamnat initierea mea in comportamentul plin de giumbuslucuri si nebunii nevinovate.Am invatat ca e "cool" sa pui pasta de dinti pe clanta usii, sa ascunzi bagajul vecinului de camera, spunandu-i senin ca nu stii ce s-a intamplat...si cat de important e sa fii solidar cu colegii mai mari, care s-au dus la discoteca, incercand sa-i acoperi in fata supraveghetorilor cu explicatii de genul "sunt toti la dus, stau acolo de vorba"...eh, ce vremuri fara griji...

A doua tabara , de la Navodari, a fost plina de provocari, mai ales ca aveam o mare responsabilitate - sora mea, pe care simteam nevoia sa o protejez tot timpul.Am simtit un gol in stomac in clipa in care am realizat ca a plecat de langa mine cand eram pe plaja si nu o mai gaseam...Vedeam in fata ochilor doar chipul mamei cand ii spuenam ca am pierdut-o pe sora-mea...Am gasit-o repede, si am simtit nevoia sa o pedepsesc, confiscandu-i banii de buzunar din acea zi:))

Prin liceu am fost intr-o o mica excursie de 3 zile, despre care trebuie neaparat sa va povestesc. Aveam o profesoara de franceza un pic mai...speciala, ca sa nu zic ciudata, care s-a laudat ca are niste preiteni cu o vila in Sinaia. Ne-a luat doamna banii de cazare, eram 4 creduli care s-au incumetat sa plece cu ea - eu cu sora mea, o colega si un coleg de clasa, buni prieteni cu mine si in zilele astea.Numai ca, atunci cand am ajuns la destinatie, doamna nu rezervase nimic, cheltuise si banii nostri, si a trabuit sa stam cu totii intr-o camera micuta, cu 2 paturi.Pentru ca nu se cuvenea ca baiatul sa doarma in pat cu fetele, a fost culcat pe jos...si pentru ca era tare frig, doamna profesoara i-a pus pe cap o bazma...nu vreti sa stiti cum arata:))o sa tin minte toata viata!

Un lait motiv al taberelor mele a fost muzica...exista un baiat sau o fata cu o chitara in jurul careia ne strangeam cu totii si cantam de mama focului...imi amintesc cu mare drag e acele vremuri, demult apuse...

duminică 5 septembrie 2010 la 08:36

Cele mai frumoase erau drumetile de 23 august in fiecare an mergeam la curtea de argesi si bilea lac au fost experiente de neuitat dormeam pe patura jos la un foc de crei de brad.Iar drumul pina acolo era mereu intimpinat de diferite peripeti cu un autobuz prapadit dar care ne ducea mereu la destinatie[era si el un mic erou al timpurilor alea de aur]mi e dor de 23 august si nu sint un nostalgig am fost sarac si atunci si acum acum am libertatea de a vorbi atunci aveam sansa de a ma plimba si asi da orce sa mai vad bilea lac,baraji vidraru,minastirea curtea de argesi.amintiri placute

duminică 5 septembrie 2010 la 11:17

Buna, in tabara nu am fost niciodata pentru ca am avut masina si am plecat cu parintii mei mereu, iar de la scoala am plecat doar in excursii.

Nu prea am ce povesti despre tabara pentru ca nu am fost niciodata.

Asa cu parintii am fost la mare, la munte in fiecare an de cate 2-3 ori. Am fost cu cortul, a fost super frumos. Am facut gratar pe ploaie, a venit ursul la cosurile cu gunoi, noi am fugit si am stat in masina, dar ursul si-a vazut de treaba, a mancat si a plecat.

Imi aduc aminte ca am facut Revelionul in anul 1999-2000 la munte, la Bolboci. Acolo am avut aventuri. Pana la Babele am mers cu telecabina, de la Babele spre Bolboci am coborat pe traseu. Era zapada, traseul destul de greu, eu l-am parcurs vara si am facut 3 ore, dar iarna a fost de groaza. Sotul meu este mai bine facut si obosea foarte repede, striga dupa mine ca preotul a zis la nunta sa fim si la bine si la greu impreuna, sa nu-l las singur. Mergeam pe o potecuta de jumatate de metru, in dreapta munte in stanga prapastie. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al ghizilor am ajuns la cabana unde am petrecut cel mai frumos Revelion din viata mea.

La mare cu cortul era frumos. Eram aproape de plaja, vedeam rasaritul si ne jucam in nisip.

O zi buna va doresc.

duminică 5 septembrie 2010 la 13:04

Ultima tabara a fost acum...........25 de ania fost cea mai nostima si tare tabara.Am plecat de acasa cu un autobuz vai de ele baga fum peste tot era de 23 august am ajuns la minastirea curtea de argesi am vizitat ne am inchinat sa ajungem cu bine pentru ca aveam un traseu greu pentru un autobus bolnav cu chiu cu vai am ajuns la baraji la vidraruo frumusete a erei comuniste am facu poze si am plecat spre locul final BILEA LAC o splendoare care nu pot sa o uit nici acum am ramas inpresionat ceva de o frumusete rar,dar confortul a fost unul de invidiat am dormit pe jos pe saltele dar sincer nici nu am simptit unde si cum am dormit.a fost ceva foarte frumos.Iar acum astept ca micuta mea sa creasca un pic sa o duc in acele locuri de basm

duminică 5 septembrie 2010 la 15:53