TCM şi Europa FM te trimit la Hollywood!
Fii pe covorul roşu alături de vedete! Câştigă o excursie la prima ediţie a festivalului de film- TCM Classic Film Festival de la Hollywood, între 22 şi 25 aprilie, pentru tine şi perechea ta!
Cel mai tare concurs pentru cinefili vă asigură transportul în SUA, cazare la Hollywood Roosevelt Hotel şi acces la TCM Classic Film Festival.
Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi la întrebările:
1. Care film crezi că va câştiga cele mai multe Premii Oscar anul acesta?
2. De ce meriţi să mergi la Hollywood pentru prima ediţie a TCM Classic Film Festival?
Sunt luate în calcul pentru concurs mesajele postate până pe 6 martie 2010.
willy
Avatar este filmul care va castiga Oscar -urile cele mai multe
De ce merit ? poate e doar un noroc si nu un merit
konzzz
1 - Avatar
2 - Merit aceasta excursie, pentru ca in afara de faptul ca imi doresc enooooorm sa vad America si sa vad vedetele internationale, vreau sa-i fac o surpriza logodnicei mele de ziua ei.
alex90
1. "The Hurt Locker" 2. Intotdeauna mi-am dorit sa ajung la Hollywood si ar fi cadoul perfect pentru prietena mea careia ii plac foarte mult filmele. Ar sta sa se uite ore intregi la filme.
ispasion22
1.Avatar cred ca merita premiile fiindca nu doar ca este dar chiar reflecta realitatea globala - ideea de asimilare mai mult sau mai putin fortata a popoarelor.
2.Ar fi ceva ce n-as fi visat si chiar mi-ar suplini pofta de calatorii.
Liviu-Ioana
1.Normal ca Avatar,este filmul cel mai de succes.
2.Evident ca orice persoana viseaza la asa ceva,e in primu rand o experienta placuta,si nu toata lumea are ocazia de a sta in aceasi sala cu vedetele.Succes tuturos ;)
adivera
1. Avatar
2. Merit sa fiu fericita intr-un loc in care democratia si fericirea e la ea acasa.
chrisalphonso1
1. Avatar
2. Ca sa am cu ce lauda pana sfarsitul zilelor mele :) si sa numar si eu ( VIP de la Europa club VIP ) printre Vip-uri de la Hollywood :))))
stephano
1 avatar 2.nu merit dar poate am noroc si merg cu sotia sa vedem America
johnnee
1. AVATAR
2. Pentru ca este un VIS ce ar deveni realitate. Intotdeauna mi-au placut filmele de calitate si m-au atras astfel de evenimente. Numai gandul de a putea fi printre atatia monstrii consacrati ai filmului, chiar si departe intr-un colt de sala, fara a putea schimba o vorba sau o privire cu ei, ma cutremura de bucurie. Indiferent de rezultat voi continua sa visez la covorul rosu asa cum face fiecare copil care asteapta de Craciun micutul lui cadou.
evi27
1. Avatar 2. Tare mult as dori sa castig, cel mult intr-o luna o sa avem o bebelusa nu am mai putut pleca cu sotul pe nici unde ( am avut o sarcina cu problemute), iar acest concurs daca il castig imi da ocazia sa-i multumesc pentru rabdarea avuta cu mine :) pe parcursul sarcinii si sa fim cateva zile doar noi doi.(ar fi o experienta tare frumoasa). Multumesc.