Sunetul Secret a revenit la Europa FM

Concursul care a adus mii de Euro ascultătorilor Europa FM revine în forţă.

De luni până vineri, de patru ori pe zi, DJ-ii Europa FM vor difuza un sunet pe care ascultătorii trebuie să-l identifice.

Premiul pus la bătaie poate să ajungă până la zeci de mii de Euro. La fiecare încercare nereuşită suma creşte cu câte 100 de euro.

Indiciile, răspunsurile greşite dar şi toate informaţiile utile pentru participarea la concurs pot fi găsite zilnic pe pagina dedicată concursului Sunetul Secret şi pe pagina de Facebook - Radio Europa FM.

postat: vineri 20 ian 2012 la 16:28 15083 vizite, 12 raspunsuri, »

Buna ziua,

Ar trebui sa revedeti link-urile din mesaj, intrucat cel care redirectioneaza la pagina dedicată concursului Sunetul Secret trimite la o pagina inexistenta

Eroare 404 Regretam, dar pagina pe care incercati sa o accesati nu exista sau a fost mutata.

vineri 27 ianuarie 2012 la 12:11

buna ziua,care este nr de tel la care trebuie sa sunam pentru SUNETUL SECRET? Multumesc

marţi 31 ianuarie 2012 la 09:29

NR. TELEFON PENTRU SUNETUL SECRET ESTE 0372069599 atentie la semnalul de concurs ! SUCCES ....de la F49

miercuri 1 februarie 2012 la 14:45

Eu am o mare nedumerire!de ce nu suna telefonul ala? am incercat pe putin de vreo 200 de ori si nu a sunat nici macar o singura data!

luni 6 februarie 2012 la 17:28

Sunt de parere ca,indiciile nu sunt prea bune si de multe ori te induc in eroare.

vineri 10 februarie 2012 la 11:07

unde sunt ascunse indiciile ? trebuie sa-mi schimb ochelarii !

duminică 19 februarie 2012 la 21:58

Nu inteleg care e semnalul pt concurs.Atunci cand Dj-ul anunta concursul("avem de dat x euro!"),sau chiar inainte de a redifuza sunetul?!uof..de cand ma chinui...

miercuri 22 februarie 2012 la 15:30

Sunetul secret din a5a zi de concurs este :deschiderea unui portofel.

sâmbătă 25 februarie 2012 la 21:02

hy....incerc de cateva zile sa raspund la sunetul se cret....ori mi se respinge apelul, ori raspunde ocupat....si chiar imi doresc sa intru in direct....cam cu cate minute inainte ar trebui sa incep sa apelez numarul?sau cum sa procedez?aveti vreo idee?

marţi 28 februarie 2012 la 10:37

Buna ziua,

cum as putea afla indiciile date pana acum pt.sunetul secret?

marţi 28 februarie 2012 la 12:10