Scapă de părul nedorit alături de Nomasvello şi Europa FM

În perioada 07 iunie - 21 iunie spune-ne care a fost cel mai haios lucru care ţi s-a întâmplat în timp ce te epilai şi poţi câştiga tratamente de epilare definitivă sau întinerire facială.

Atât femeile cât şi bărbaţii îşi doresc să arate cât mai bine pentru partenerii lor iar pentru asta sunt dispuşi să sufere. Una dintre cele mai mari torturi la care se supun este epilatul.

Monica Anghel şi Bogdan Miu vor alege pe 22 iunie cele mai originale poveşti de la epilat pe care le vor premia cu tratamente de la Nomasvello.

Amănunte şi regulamentul concursului în pagina specială de pe europafm.ro.

postat: luni 6 iun 2011 la 12:52 2244 vizite, 30 raspunsuri, »

Tin minte ca mii s-a intamplat pe la vreo 14 ani cand mama nu era acasa binenteles:) si m-am gandit sa ma epilez eu singura cu epilatorul ei..daca tineti minte epilatoarele acealea de au un fel de arc rotund in varf...ei si i-au eu aparatul in conectez la o priza si incep sa ma epilez...de prima oara cand l-am pus pe picior asa de tare ma duruse incat cu o mana ma chinuiam sa ma frec pe picior de durere iar mana cu epilatoru mii se prinsesse fix in par.....nu vreau sa imi aduc aminte ce par scurt am avut in vara aia si ca de atunci ma epilez mereu cu frica:)

marţi 7 iunie 2011 la 18:31

prima oara cand m-am epilat a fost cu epilatorul si avand pielea sensibila mma ustura rau cam in felul in care te ustura cand te pensezi prima oara!apoi am incercat cu bicul si nu mi-a placut pt k crestea parul repede iar cand am incercat cu ceara a fost dezastru;pur si simplu plangeam de durere asta pana m-am obisnuit k dupa aia mi-am evenit!cu crema depilatoare nu mi-a placut,mirosea ingrozitor si nu o suportam!asa e cand te epilezi prima oara!

marţi 7 iunie 2011 la 21:07

Toti avem cu siguranta,o experienta despre prima epilare fie ea haioasa,sau extrem de...dureroasa.In afara aparatului de epilat modern,folosesc clasicul aparat de ras cu lama pentru ca fata de aparatul modern nu doare asa tare.Am foarte multe intamplari hazlii,dar tin minte una care a fost si hazlie dar care ma speriat s foarte tare.Intrasem in cada sa ma spal desi nu ma simteam bine,avand mana plina de sapun bic-ul mi-a alunecat dinmana chiar spre sfarc sia inceput sa-i curga sange foarte mult,m-am speriat tare,a doua zi am fost la spital si mi sa spus ca nu e nimic grav sa fiu mai atenta,mi sa pus niste betadina in acel loc,si mi-a fost indicat cateva zile sa tin putina gheata la san.Aceasta a fost intamplarea mea,cu bune sau cu rele,aceste clipe fac parte din viata noastra

miercuri 8 iunie 2011 la 11:40

De regula ma epilez pe picioare in camera si cu asistenta.Am doi copii ,unul de cinci ani si unul de aproape doi.Cand a crescut cel mare si si-a lamurit curiozitatea in legatura cu epilatorul a venit cel mic la rand.Deci eu am intotdeauna spectatori.Nu o singura data mi s-a intamplat sa nu ma mai lase sa-mi termin treaba si sa raman cu un picior neepilat doar pentru ca "le trebuia lor"aparatul.Si terminam de epilat a doua zi,a treia zi....cand mi se permitea.

Apartamentul e mic si nu am unde sa ma duc iar daca ma incui in baie,de exemplu,e jale mare!

miercuri 8 iunie 2011 la 13:42

in urma cu multi ani plecam la mare.inainte cu o zi m am dus la salonul de cosmetica pentru a arata fresh la plecare,dupa cateva ore de trecut prin toate etapele de cosmetizare in timp ce ma epila mi a trecut prin cap ca nu as fi scos fierul de calcat din priza.nu stiu cum am sarit si am luat o la sanatoasa spre casa uitandu ma de masini de pompieri si dupa fum .cand ajuns acasa totul era in regula, m am intors linistita la salon si am continuat epilarea

miercuri 8 iunie 2011 la 21:30

Vorbesc de pe vremea cand nu stiam ce este ala un aparat de epilat, asa ca mergeam la coafor si ma faceam cu ceara incalzita si refolosita.Cosmeticiana topea ceara iar in acest timp eu asteptam frumusel intinsa pe canapea.Nu a apucat sa faca al treilea pas spre mine ca s-a impiedicat si ceara a sarit peste tot inclusiv in cizma mea pentru ca era iarna.Ce ne mai chinuiam cu acea ceara care uneori era prea fierbinte.

miercuri 8 iunie 2011 la 22:59

Imi amintesc ca mi-am cumparat odata crema pentru epilat si totul a decirs ok,am intins crema pe picioare si m-am gandit sa incerc sa ma si "pensez" si m-am dat cu crema frumos pe langa sprancene,in schimb trebuia sa las crema cateva minute sa actioneze si m-am pus sa ma uit la tv,am uitat de crema si mi-am intins-o din greseala pe toata spraneana dreapta,asa am ramas eu un timp fara spranceana de la ochiul drep.A fost cea mai penibila faza dar asta e,se mai intampla si la case mai mari.Interesant era ca dupa aceea am avut si banchetul de clasa a 8-a si din pacate nu m-am afisat in nici-o poza,nu vroiam amintiri neplacute.imi ajunge ca si azi fostii colegi imi zic sprancenica:))

miercuri 8 iunie 2011 la 23:56

Acum 2 ani, trebuia sa ma intalnesc cu baiatul de care-mi placea, si inainte sa ma vad cu el am hotarat ca trebuie sa ma epilez si am ales ceara ca metoda de epilat.Toate bune si frumoase, am incalzit ceara si cand sa o aplic suna telefonul si am scapat ceara fierbinte pe picior si m-am ales cu un semn de cea mai mare frumusete in forma de inimioara.Inca mai am semnul si de fiecare data cand il vedem radem si ne amintim de ziua aia in care pana la urma nu ne-am mai vazut ;))

joi 9 iunie 2011 la 16:29

Eu va spun ca am incercat aproape toate metodele de epilat. Prima data m-am epilat pe la 13-14 ani cred, imi amintesc ca am facut-o cu un bic si am crezut ca mooooor pana mi-a crescut pentru ca ma iritasem foarte tare. Am mai avut experiente de genul celor scrise aici, ca am ramas 2 zile numai cu un picior epilat din cauza ca intervenea ceva. Cea mai tare chestie pe care nu am s-o uit a fost acum de curand, un an cred, cand, de desteapta ce sunt mi-am cumparat eu ceara (de-aia ce se foloseste la cosmetica) si o incalzeam intr-o oala pe aragaz nu in aparat si m-am pus pe epilat. M-am facut eu pe picioare si mi-am zis eu sa urc si putin mai sus ....................

Problema e ca nu stiu ce n-a mers bine ca m-am epilat doar pe jumatate, dar am ramas cu urme de ceara pe care nu am mai putut sa o curat. Si m-am dat eu cu ulei si cu nu mai stiu eu ce, dar tot am ramas cu erme si nu va zis ca mi se lipeau hainele de mine cateva zile. Groaznic!

joi 9 iunie 2011 la 16:39

Imi amintesc acum cativa ani ... epilandu-ma pe picioare cu epilatorul, pisicul meu se tot invartea pe langa mine si avea chef de joaca. S-a tot invartit el, s-a tot invartit, s-a urcat peste mine in pat si... ce credeti? si-a bagat coada exact in epilatorul meu!!! imi aminesc si acum cum se uita la mine si astepta sa ii scot codita de acolo :)))

joi 9 iunie 2011 la 16:54