buna dimineata! Vad ca a spart gheata acelasi,fidel, Cristi deva.Bun gasit!Ne bagam si la concursul asta?Asa este parola de ieri am a fost "TEST", dar cea de azi......?
nu cred ca e cea mai corecta metoda de stabilire a castigatorolui aceasta!
propun sa se spuna un indiciu si in dimineata de vineri, si sms-ul care ajunge primul cu toate cele 5 indicii sa castige!
pentru ca in momentul de fata metoda stimuleaza fraudarea cu trimiterea sms-urilor inainte de semnal! sms-urile ajungand in momentul imediat urmator dupa semnal! nu mi se pare corect! pentru ca cei care trimit SMS-URI dupa semnalul dat de Bogdan nu au nici o sansa!
cristi_deva
Parola de luni, 8 noi este TEST
briana_stoica
buna dimineata! Vad ca a spart gheata acelasi,fidel, Cristi deva.Bun gasit!Ne bagam si la concursul asta?Asa este parola de ieri am a fost "TEST", dar cea de azi......?
briana_stoica
azi este " masinuta"
cristi_deva
Ma bucur sa va regasesc aici! Astept prezenta voastra vibranta in continuare...
cristi_deva
Stie cineva parola de azi?
cristi_deva
Briana, se pare ca numai noi suntem activi , desi forumul a fost des vizualizat. Saptamana aceasta am ratat, dar noi speram in continuare, nu-i asa?
florinsimplu
nu cred ca e cea mai corecta metoda de stabilire a castigatorolui aceasta!
propun sa se spuna un indiciu si in dimineata de vineri, si sms-ul care ajunge primul cu toate cele 5 indicii sa castige!
pentru ca in momentul de fata metoda stimuleaza fraudarea cu trimiterea sms-urilor inainte de semnal! sms-urile ajungand in momentul imediat urmator dupa semnal! nu mi se pare corect! pentru ca cei care trimit SMS-URI dupa semnalul dat de Bogdan nu au nici o sansa!
cristi_deva
Parola anuntata luni la ora 8:55 este:
AVANSAT
briana_stoica
subscriu la cele spuse de florin.parola de azi este... "ORAS"
cristi_deva
Parola de marti anuntata la ora 8:25 este:
ORAS