Europa FM şi Domeniile Vânju Mare îţi oferă vin de sărbători

Vinul nu stinge setea dar creşte setea de viaţă aşa că, în perioada 13-23 decembrie, lasă-i un mesaj amuzant lui Moş Crăciun şi poţi câştiga o cutie cu 6 sticle de vin din Gama "5 motive", oferită de Domeniile Vânju Mare.

Scrie-i aici o "scrisoare" lui Moş Crăciun prin care să-l convingi că meriţi să câştigi sticlele de vin iar pe 23 decembrie, 5 dintre cele mai creative şi mai amuzante "scrisori" vor fi premiate. Atenţie: scrisul nu trebuie să fie tremurat.

Gama "5 motive" reuneşte vinuri albe, roze si roşii tinere, proaspete, fructuoase, care se adresează tuturor celor ce vor să se bucure de un pahar de vin în fiecare zi, în diverse ocazii şi asocieri cu mâncăruri.

Atenţie! Concursul se adresează DOAR persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

De sărbători bucură-te împreună cu familia pe ritmurile Europa FM! Un radio de milioane de români.

postat: marţi 13 dec 2011 la 15:45 3318 vizite, 104 raspunsuri, »

Mos Craciun, Mos Craciun Cinci motive eu iti spun Ca sa imi aduci tocmai mie Vinul bun cu veselie Unu, sa incep cu "Roze" anul ce este pe vine Doi, sa impartim un "Merlot" ca n-ai mai trecut de mult pe la mine Trei, un pahar de "Sauvignon Blanc" imi va face masa, masa de Sarbatoare Patru, doar dupa un pahar de "Riesling Italian" ma simt proaspat ca o floare Cinci, cu "Tamaioasa Romaneasca" pot sa imi cinstesc tot neamul romanesc Intr-un stil ardelensc, pe care sa il simti te poftesc Cu noi la masa de Craciun, sa sarbatorim cu un vin bun!

marţi 13 decembrie 2011 la 21:57

Dragă Moş Crăciun, în acest an, am fost, într-adevăr, foarte înţelept şi nu voi fi deloc "gurmand" în privinţa cadourilor de Crăciun, ca anul trecut; de această dată, pentru Crăciun-ul meu, nu iţi voi cere un Maserati şi nici Aston Martin-ul lui James Bond. De asemenea, nici nu te voi ruga, să-mi oferi cariera de vedetă pop a lui Enrique Iglesias… In acest an, Moş Crăciun, nu va trebui să-mi oferi un iaht, acostat în portul din Ibiza, "agrementat" de şampanie, curgând in valuri, şi tinere fete in bikini. De Crăciun, nu vreau nici să am toţi aşii în mânecă, precum Steve Jobs, nu aş vrea să fiu declarat favorit în cursa pentru alegerile prezidenţiale sau să mă confrunt cu situaţii dramatice, precum Dominique Strauss Kahn, spre exemplu. Nu vreau nici sa fiu miliardar, ca bătrâna doamnă Bettencourt, proprietara l'Oréal, şi să termin cu trei neuroni, suferind de o formă de demenţă mixtă…

Tot ce am nevoie în acest an, Moş Crăciun, este, ca tu să-mi citeşti, cu adevărat, lista şi să nu-mi aduci "chestii" de genul celor din anul trecut, pentru că, post-it-uri şi agrafe de birou, deţineam deja… Cred, că, de acea dată, ai făcut o greşeală, dar, nu te condamn, nu-ţi fă griji!!.. vreau să-ţi mai ofer o şansă pentru acest nou 25 decembrie!!

Sunt modest, nu vreau decât Gama "5 motive" - ce reuneşte vinuri de elită.

marţi 13 decembrie 2011 la 23:53

Draga EuroMosule,

Stiu ca ai avut o perioada grea, o relatie on and off cu Miss Laponia, care, intre noi fie vorba, nu prea te merita Mosule. Tu te chinui, citesti scrisori, faci cadouri, ai grija de reni, duci saci intregi in spinare si ea... ea, Mosule umbla prin cluburi! Totusi, sper ca aceasta situatie nu te-a facut sa dai iama in sticlele de vin pe care mi le-ai pregatit, sa stii ca inca le astept sub brad!

Motive pentru care sa merit vinul, sunt o gramada:

1. Sunt cea mai buna prietena a ta, mereu ti-am spus adevarul in fata - de cand eram mica si nu imi placeau cadourile de la tine, te instiintam;

2. Iti ofer de fiecare data cand ai nevoie consiliere pentru depasirea momentelor grele.

3. Am grija de sanatatea ta, decat sa faci tu ciroza, mai bine trimite-mi mie vinul sa il impart cu cei dragi mie!

P.S: Pe 25 te astept la un vin fiert cu scortisoara, din gama 5 motive!

miercuri 14 decembrie 2011 la 03:35

Multumesc Europa Fm ca-mi dati ocazia sa-i multumesc tatalui meu pentru tot ce a facut pentru mine, sa-i spun ca-l iubesc foarte mult si poate cu vinurile de la VANJU MARE O SA BEM IMPREUNA UN PAHAR. (asa ca barbatii) Am 23 de ani si inca ma crede un copil. Sa-mi traiesti "TAICUTUL MEU"

miercuri 14 decembrie 2011 la 08:36

Dragi copii din tara asta/ Va mirati voi cum se poate/ Mos Craciun, din cer de sus/ De le stie chiar pe toate. /Uite cum va spun indata/ Iarna, noaptea, pe zapada/ El trimite cate-un Inger/ La fereastra sa va vada./ Ingerii se uita-n casa/ Vad si spun, iar Mosul are/ Colo-n cer la el in tinda/ Pe genunchi o carte mare./ Cu condei de-argint el scrie/ Ce copil si ce purtare/ Si de-acolo stie Mosul/ Ca-i istet nevoie mare.

Draga Mosule, sper ca in acest an sa nu ma mai ocolesti si sa gaseti pe GPS si adresa mea din Tulcea, eu te voi astepta cu drag in fata hotei cu bucate alese...:)))

miercuri 14 decembrie 2011 la 09:26

Draga Mos Craciun,

Dupa cum stii, vinul este placerea femeilor cand il beau barbatii... asa ca te rog sa nu ma uiti cand vei imparti darurile...

miercuri 14 decembrie 2011 la 09:28

Stii mosule, tatucul nostru , baci peste Romania, invita candva anumite persoane sa bea apa cu cianuri de la Rosia Montana. Eu prefer sa beau la gura sobii un vinisor bun, este mai sigur decat un strop de izvor, cianurat, de la munte.

miercuri 14 decembrie 2011 la 10:15

5...mai bine 6 sticle

M osule imi vei trimite

O data-n an nu sunt cuminte

T u, vino la un vin fierbinte

I ar de nu vei vrea sa vii

V inul bun il vreau...sa stii

E u atat am vrut sa-ti spun

....tu decizi ce faci de-acum

miercuri 14 decembrie 2011 la 11:11

Moş Crăciun eu as vrea VIN,

Că gravidă o să răman.

Sotul meu să se cinstească,

Vestea cand o s-o primească.

Si la Anul care vine

Să vă ganditi şi la mine.

9 luni de stat pe tuşă,

Ar fi bună si o duşcă,

VANJU MARE să trăiască!

Si pe Claudia s-o multumească.

miercuri 14 decembrie 2011 la 14:56

Nu cred ca am asa imaginatie ca ceilalti concurenti.dar pot sa iti zic mosule ca imi doresc aceste sticle d e vin deoarece am un sot minunat care ma iubeste si ar fi minunat din partea mea sa ii fac un astfel d e cadou

miercuri 14 decembrie 2011 la 19:31