De sărbători, cozonacii Boromir vin cu urări!
Dacă vrei să trimiţi un gând frumos pentru cei dragi de sărbători, Boromir iţi vine în ajutor.
Înscrie aici urarea ta pentru persoana dragă şi ascultă "Deşteptarea" cu Monica Anghel şi Bogdan Miu.
În fiecare dimineaţă cele mai frumoase urări sunt premiate de Boromir.
Mesajul tău poate ajunge la cei pe care îi iubeşti împreună cu un cozonac moale şi pufos, aşa cum sunt toţi cozonacii de la Boromir.
Concursul este deschis membrilor Club VIP Europa FM până pe 17 decembrie 2010.
Europa FM şi Boromir împart bucurii de aceste sarbători!
Amănunte şi regulamentul concursului în pagina specială de pe europafm.ro.
cristinainacrs
Vreau sa-i transmit sotului meu drag MULTA SANATATE, UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI PE PLAN PROFESIONAL. SARBATORI FERICITE TUTUROR SI UN AN MAI BUN SA FACEM FATA TUTUROR PROBLEMELOR.
hutusoru
As dori sa ii urez dragutului meu sot un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand sa aiba in continuare rabdare cu mine.Trec prin unul dintre cele mai dureroase momente din viata mea, dar , vorba cuiva , momentele urate din viata unei persoane sunt trecatoare, ca si lacrimile. Ma bucur ca prin intermediul acestui concurs as putea sa-i multumesc pt rabdarea pe care o are cu mine, dar promit sa ma revansez in viitorul apropiat.Sanatate sa fie ca le facem pe toate.Te iubesc, gascane!
hutusoru
As vrea sa ii transmit uneia dintre cele mai scumpe fiinte de pe lume, adica mama, un Craciun Fericit si sa nu uite ca cineva nu o va lasa balta nicodata, indiferent ce ar spune cei din jur. Mami sa nu uiti niciodata, ca ''te iubesc de la pamant pana la cer si de la cer pana la pamant ''. Deci, dragostea mea pt tine a ramas la fel de mare, ca si in copilarie. Lupta pana la capat, nu te da batuta, ca ai sa vezi ca de-acum inainte viata va fi cu adevarat frumoasa . Fi-i tare. Te iubesc!
ralukadec
Ii urez scumpei mele mame, care este departe de mine (in Italia) in primul rand un calduros si plin de dor "La multi ani!" pentru ca pe 4 decembrie implineste o frumoasa varsta, multa sanatate, bucurie si liniste in suflet si vreau sa stie ca o iubesc foarte mult iar in al doilea rand Sarbatori frumoase, pline de bucurie, de veselie si dragoste si un nou an mai frumos, mai bun si mai senin in care abia astept sa ne revedem sanatoase.
FERICIREA E LA INDEMANA ORICUI
arianaa
VRAU SAI UREZ SOTIEI MELE MULTE URARI DE BINE PENTRU ZIILELE FERICITE PETRECUTE ALATURI DE IA SI DE SCUMPA MEA FETITA VREAU SA STIE CA LE IUBESC MULT
ELE SINT VIATA MEA SI NU ASI PUTEA TRAI FARA ELE
bigmama0009
Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista fata mea care imi insenineaza viata in fiecare zii.Orice zi fara sa vorbim este ca vinerea neagra.Ziua trece foarte greu si nu am nici un spor. Asa ca Doamne bine ca existi.Iti doresc tot binele din lume si sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Te pup si te iubesc mica mea comoara
gabimariuss
LA MULTI ANI MAMEI MELE DRAGI A CAREI ZI ESTE ASTAZI "SF.ECATERINA" ,SI VOUA TUTUROR ASCULTATORILOR EUROPE\A FM SARBATORI FERICITE SI MULTA ,MULTA SANATATE SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU.TEO
teomaria
Fiecare moment petrecut impreuna cu cei dragi este un moment de sarbatoare si , cu siguranta, nu exista un dar mai frumos decat bucuria de a-i avea pe cei dragi alaturi. Acum cand suntem atat de aproape de vremea colindelor, a povestilor cu nameti si spiridusi, a linistii din suflet, va doresc tuturor o iarna ca-n povesti alaturi de cei dragi! Iar de Craciun, lasati-va invaluiti de magia care ii aduce pe cei dragi mai aproape!Sarbatori pline de caldura si fie ca anul ce vine sa fie plin de momente magice!
Mihaela67
Craciun fericit familiei mele,sa avem sanatate,numai bucurii si ne dorim sa auzim numai de bine de la toti din jurul nostru.S-au adunat prea multe peste romani,greutati,boli,neajunsuri si de multe ori un simplu gest,o vorba buna,glasul cald al Monicai reusesc sa ne aduca zambetul pe fata.P entru toate acestea MULTUMUM,EUROPA FM.Craciun fericit tuturor.
adrianaroi
Pentru baietelul meu care face 3 anisori pe 2 decembrie - NU STIM CUM AM PUTUT TRAI PANA ACUM?! Nu ne imaginam viata fara tine.
Odata cu tine m-am nascut si eu a doua oara, de atunci nu ma mai intereseaza nimic - cariera, bani, avere - decat fericirea!
Doresc ca toate mamicile sa auda de Craciun mesajul copilului: MAMI, TE IUBESC PANA LA STELE SI-NAPOI IN SUFLETELUL MEU!