Câştigă un GPS Smailo pe Drum cu Prioritate
Ascultă-l pe Radu Constantinescu în emisiunea "Drum cu prioritate" şi reţine indiciile lansate de GPS-ul oficial Europa FM.
Spune-ne aici care crezi că este destinaţia finală iar vineri poţi câştiga un GPS Smailo de ultimă generaţie, cu hărţi updatate la zi pentru întreaga Europă.
De luni până joi afli un nou indiciu, iar vineri Radu dezvăluie destinaţia finală.
Dacă răspunsul tău a fost cel corect, ai câştigat pe loc un GPS Smailo TS8410 Slim.
LADYINRED
SUPER! :) ACCEPTAM PROVOCAREA! ;)
SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR! :)
"Contempla aceasta zi,caci ea reprezinta Viata,insasi Viata Vietii. In scurta ei durata de existenta, ea ascunde toate Adevarurile si toate Realitatile existentei tale;Beatitudinea Cresterii;Gloria Actiunii;si Splendoarea Frumusetii;Ziua de ieri nu a fost decat un Vis,Iar Ziua de maine nu este decat o Viziune. Daca este traita corect,Ziua de Astazi transforma fiecare Zi de Ieri, Intr-un Vis al Fericirii si fiecare Zi de Maine intr-o Viziune a Sperantei. Contempla, asadar, cu atentie aceasta Zi!"
neaalecu
Mersi pentru urare ,si tie la fel, imi doresc GPS-ul circul mult cu masina in oras.
AlexDoc
Cluj-Napoca
LADYINRED
@AlexDoc---din Cluj-Napoca, se pleacă! :)
"Contempla aceasta zi,caci ea reprezinta Viata,insasi Viata Vietii. In scurta ei durata de existenta, ea ascunde toate Adevarurile si toate Realitatile existentei tale;Beatitudinea Cresterii;Gloria Actiunii;si Splendoarea Frumusetii;Ziua de ieri nu a fost decat un Vis,Iar Ziua de maine nu este decat o Viziune. Daca este traita corect,Ziua de Astazi transforma fiecare Zi de Ieri, Intr-un Vis al Fericirii si fiecare Zi de Maine intr-o Viziune a Sperantei. Contempla, asadar, cu atentie aceasta Zi!"
cello
cine stie indiciul de azi?
Radu Constantinescu
In fiecare zi dupa ora 17.00, o sa postez pe forum indiciul zilei.
Succes tuturor! :)
Orasul de plecare: Cluj
Luni - Sunteti in Turda. Intrati in intersectia cu sens giratoriu si parasiti-l la a doua iesire.
---------------------------------------
Va reamintesc,incercam sa descoperim destinatia finala, asadar cred ca e bine sa lasam sa se adune mai multe indicii pana sa oferim tot aici, pe forum, raspunsul banuit vis a vis de destinatie.
turisticus
Hmm ... Turda. Pai nu e nici o saptamana de cand am trecut prin acel sens giratoriu si asta multumita Europei FM care m-a trimis in excursie :)
Detalii despre acea excursie gasiti pe blogul meu. Inca odata mersi Europe FM.
Daca va place sa calatoriti, jucati Turisticus:
www.turisticus.ro
ovi4uall
Targu-Mures
ovi4uall
Targu Mures
Dooku
Cluj