EUROPA TOP HIT

Tu faci topul Europa FM! Ascultă ce ai votat sâmbătă de la ora 16:00 cu Adi Luca

europafm.ro/LIVE

Asculţi în playerul tău favorit postul Europa FM

INTERVIURILE EUROPA FM

înregistrările video cu oamenii importanţi ai momentului

Care este cel mai frumos roman de dragoste pe care l-ai citit şi de ce te-a impresionat?

Club VIP Europa FM şi Editura Nemira vă invită să redescoperiţi plăcerea lecturii.

Răspundeţi până pe 15 martie 2010 la întrebarea "Care este cel mai frumos roman de dragoste pe care l-ai citit şi de ce te-a impresionat?" şi puteţi câştiga unul dintre cele 8 cadouri cu cărţi din colecţia Nemira Damen Tango.

Pachetul de cărţi include:

"Lebăda neagră" de Sveva Casati Modignani este o impresionantă saga a trei generaţii de editori, familia Montalto. Dar intrigile, pasiunile şi trădărilor ameninţă să distrugă familia. Emiliano, poreclit "lebăda neagră" şi fiu al fondatorului, şi Arlette, tânăra şi frumoasa jurnalistă îndrăgostită de el, luptă să recâştige demnitatea şi prestigiul numelui Montalto.

"Sagan. Povestea unei iubiri" de Annick Geille este o istorie sentimentala, tandra si melancolica in mediul artistico-literar parizian din deceniul opt, in care femeile fumeaza tigari Kool, conduc cu viteza coupe-uri Mercedes, se scalda goale in paradisuri tropicale ametite de Palfium, iar barbatii beau scotch si citesc ziarul la ora 5 fix, poarta pantofi cu scart, costum de lana bej, sunt spirituali si n-au permis de conducere.

"Librăria iubirii" de Paola Calvetti este o poveste romantică, plină de înţelepciune şi curaj, o lume de vis într-o iubire copleşită de neprevăzut. Cu o carieră strălucitoare, un fiu reuşit şi un fost soţ încă foarte atent cu ea, Emma este considerată de toată lumea o femeie împlinită. Dar ea simte nevoia unei schimbări radicale şi acceptă provocarea destinului: preia papetăria moştenită de la mătuşa sa, transformând-o într-o librărie extravagantă, care vinde numai romane de dragoste.

postat: sâmbătă 6 mar 2010 la 12:22 25450 vizite, 184 raspunsuri, »

"Fata cu cercel de perla" - Tracy Chevalier. Mi-a placut naturaletea cu care e scris, faptul ca a reusit sa ma transpuna intr-un alt timp si spatiu, am simtit ca traiesc in acele vremuri descrise de autoare. M-a fascinat modul in care a reusit sa creeze o poveste de dragoste pornind de la un minunat tablou, iubirea pura care s-a infiripat intre pictor si muza sa, iubire imposibila in acele vremuri datorita statutului social al fetei, care este doar slujnica in casa lui Vermeer, dar care a ramas nemuritoare datorita picturii. Un roman care merita citit datorita pledoariei pentru frumos si datorita modului in care autoarea te ajuta sa patrunzi in sufletul fetei. :)

luni 15 martie 2010 la 09:51

cel mai frumos roman de dragoste pe care l-am citit e golful francezului de daphne du maurier , un roman superb unde se imbina dragostea cu aventura. absolut superb roman.

luni 15 martie 2010 la 09:56

˝Elevul Dima dintr-a saptea˝ de Drumes, l-am citit de nenumarate ori si de fiecare data m-a impresionat pana la lacrimi.

luni 15 martie 2010 la 11:51

mie mi-a placut cartea Acum ori niciodata,de Elisabeth Adler,o lectura placuta,intamplarile le regasesti in viata de zi cu zi

luni 15 martie 2010 la 11:52

Maitreyi a lui Mircea Eliade m-a impresionat in mod deosebit.Un roman de dragoste plin de sensibilitate care mi-a ramas la suflet.La fel de frumos este si Maitreyi se intoarce.

luni 15 martie 2010 la 15:33

Panza de paianjen, de Cella Serghi, consider ca este unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste din literatura romana. Cred ca orice femeie, macar o data in viata am fost in pielea eroinei Diana Slavu.

luni 15 martie 2010 la 15:44

Pe mine m-a impresionat povestea de dragoste dintre Tristan si Isolda,desi nu este cu happy and.

luni 15 martie 2010 la 15:52

Pe mine m-a impresionat foarte mult "Love story".

luni 15 martie 2010 la 18:31

Mi-a placut foarte mult The Time Traveler's Wife de Audrey Niffenegger.

marţi 16 martie 2010 la 07:00

a fost demult Alice in Tara Minunilor de Lewis Carroll

marţi 16 martie 2010 la 13:34