Afară cu porcii din ţară!
Europa FM a început în această săptămână campania "Afară cu porcii din ţară!" prin care doreşte sancţionarea tuturor "porcilor" din ţară, cât şi a "porcilor" din jurul nostru dar şi tragerea unui semnal de alarmă legat de efectele consumului excesiv de carne porc care poate duce la infarct miocardic, îmbătrânire prematură, atac cerebral, îngroşarea pereţilor vaselor de sânge sau afecţiuni hepatice.
Ce înseamnă pentru voi o viaţă sănătoasă?
Ce veţi alege să consumaţi de sărbători, carne de porc sau carne de pasăre? De ce?
Cum sancţionaţi porcii din viaţa voastră?
mcfanel
as dori sa postez o poza cu porci la scoala. cum procedez?
alecuelena
Dragii mei, hai sa le spunem rătani, sună mai frumos. Ce să facem cu ei, pentru binele pe care-l vor românilor? Să-i ciuruim!
Alina_Ea
Am trimis si sms, dar din pacate nu s-a livrat catre Europa FM, asa ca il voi posta si aici:
Eu un porc de as avea/ nu stiu de-as mai emigra/Ca soriciu-i delicios ... si-un carnat ... si-un caltabos/Dar sa ne-ntelegem bine, la un animal de casa eu fac referire.
Restul "porcilor" din tara/Ce ne fac viata amara/ Sunt mai greu de "digerat" si se-mpute tot mai tare, "cocina" de unde zic/ Ca la oameni se gandesc si legi bune nascocesc!
Si-am incalecat pe-o capsuna si-am plecat sa fac agricultura !/ Nu, nu la noi, ci la nemti in batatura!
Jennyy
cu sunca porcului facem sapun sa ne splam rusinea
gabrielasom
Cel mai simplu ar fi sa-i donam...... Dar nu o sa-i vrea nimeni... nici macar pe gratis....
Si daca nu-i vrea nimeni asa de-a-ntregul... ii prelucram si vindem pantofi ( din pielea lor) portelan fosfatic ( din faina obtinuta din oasele lor) sapun ( din grasimea lor).
Putem pastra si pentru noi niste sapun ... ca avem nevoie de o curatenie general !
tom_20034
Stie cineva de ce nu se pot transmite SMS-uri la nr anuntat. De 24 de ore, inclusiv noaptea, incerc sa dau SMS de pe mai multe telefoane si raspunsul e "expediere esuata"
ALEAHIM
Cat de adevarat este acest citat:
"Cainii ne privesc de jos, pisicile ne privesc de sus. iar porcii ne privesc drept in ochi" Sir Winston Churchill. Dumnezeu nu le-a interzis evreilor să mănânce carne de porc doar ca să-şi arate autoritatea ci pentru că nu era o hrană bună pentru om. Umplea sistemul cu scrofula şi mai ales în acel climat cald, era cauza leprei şi a diferitelor boli. Consumul de carne de porc a cauzat scrofula, lepră şi tumori canceroase."
"Ura paralizează viaţa;iubirea o elibereaza.Ura dezechilibreaza viata;iubirea o armonizeaza.Ura intuneca viaţa.Dragostea o luminează ". Dr. Martin Luther King, Jr.
rnorby
Eu nu as da afara porci din tara. Adica dupa ce se ingrasa pe munca noastra cred ca ar fi o favoare sa le trimitem in zona unde sa isi bronzeze soricul ... Mai bine sa stea aici in cotet impreuna cu noi si poate o sa reusim sa ii slabim daca le punem la fuga asa cum zice si spotul de la Europa FM .. Macar 30 de minute pe zi.
Lucisor
Incerc sa trimit SMS la nr 0728111222 dar nu reusesc, asa ca va scriu mesajul meu aici
Îi intâlnim peste tot
Pe strazi, în aeroport
Sunt umflati, grasi si hidoşi
Şi arunca hârtii pe jos
Şi se-doapa de parca ar fi
Sfârşitul lumii şi ultima lor zi
Şpaga aici e vitala
Pentru partid şi-ntreaga ţară
Ca ei, porcii să supravieţuiască
Etern în Ţara Româneasca
Cum să scapam de porci acum
Să-i sacrificam de Craciun
Şi cei ce nu merita sacrificati
Îi strigam in gura mare
Băi sunteţi nişte "cârnati"
Luci din Bucureşti Tel 0744 971 118
ralus_lab
Ce ar fi daca nu am da porcii afara din tara, ci ne-am da pe noi? Eu m-as da afara din tara fara probleme! Ma trimite cineva in Australia?