Lucrurile importante se intampla pe muzica buna!

Spune ce-ti doresti de la emisiunea Sunetul Anilor. Ce amintiri iti trezesc piesele din program.

Va multumesc pentru participarea pe forum la aceasta emisiune!

postat: sâmbătă 30 sep 2006 la 11:41 22755 vizite, 1092 raspunsuri, »
cam liniste azi pe forum, Fl.
sâmbătă 30 septembrie 2006 la 12:08
:) cum anume ar trebui sa fie?!
sâmbătă 30 septembrie 2006 la 12:11
...liniste...e week`end :)
sâmbătă 30 septembrie 2006 la 12:14
sa fie unul placut pt toata lumea!! cu bine!
sâmbătă 30 septembrie 2006 la 12:18
Buna!
Ce este muzica? O incantare a urechilor si a sufletului. Orice eveniment, fie fericit fie trist, poate fi insotit de muzica si categoric muzica isi pune amprenta.
Fiecare melodie imi aminteste de altceva, ar fi cam greu sa le enumar.

O zi minunata pentru toti si un sfarsit de saptamana insorit si cu muzica:)
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 11:39
Sa nu uitati ca intamplarile voastre pot fi spuse si pe forum cu mari sanse sa fie reproduse in direct. Cat de importante sunt acele intamplari pe care le retraiti ascultand o piesa in aceasta emisiune?!??
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 11:39
In 1988 eram in clasa a VII a, eram pioner, mergeam la scoala si sambata(ce ironie....acum lucrez si sambata:)), in fiecare sapt se facea careu si toti elevii buni erau felicitati iar cei care au facut "boacane" erau nominalizati. In fiecare dimineata se canta imnul, se verica uniforma, cravata, cordeluta si carnetul(daca nu aveai nu erai primit in scoala), profesorii erau tovarasi si tovarase si se bucurau,inca, de un mare respect din partea noastra. In curtea scolii ne jucam cu mingea, iar in pauzele mai scurte jucam "kems" cu carti de alfabet.....altele nu erau permise in scoala...................Eram fericiti!!!!!
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 11:48
Foarte importante! De la prima dragoste la primul sarut........prietenii, iubiri......prima dezamagire si pierderea celor dragi.

Dar sunt din viata mea, imi apartin.......si chiar daca unele evenimente sunt mai triste si as prefera de multe ori sa uit, muzica imi trezesti aminitiri..........dar tot ea ma ajuta sa merg mai departe.
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 11:53
Piopier nu mai eram atunci dar in wk, culmea, iata ca si eu lucrez. Mie chiar imi place:)

sâmbătă 7 octombrie 2006 la 12:00
pionier...:), ma rog...
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 12:04