LA MULTI ANI,TOADER PAUN!!LA MULTI ANI,DIMINETI DE MILIOANE!

,....CE FRUMUSETE PENTRU UN BARBAT SA FIE NASCUT INTR-O ZI ATAT DE SPECIALA-8 MARTIE!!!!!FANTASTIC!!!!!

SA FII FERICIT,IUBIT,SA AI O VIATA CA O PRIMAVARA!

FOREVER FRIENDS!

E CEL MAI FRUMOS DAR,CE TI-L OFER!!!!!!

postat: sâmbătă 8 mar 2008 la 09:36 2478 vizite, 16 raspunsuri, »

La multi ani!....sanatate, iubire, fericire, noroc, bucurii, bani, liniste sufleteasca, impliniri.

Iti doresc bucuria de a avea mereu pe cineva cu care sa imparti totul, sa ai suficiente amintiri frumoase care sa te ajute in clipele grele.

Fie ca INTOTDEAUNA ... INTOTDEAUNA,

sa fii FERICIT!!***

Vorbele venite din inima nu sunt rasunatoare, dar ecoul lor este nesfarsit......

LA MULTI ANI ... !

Cu sinceritate,

CARMEN

sâmbătă 8 martie 2008 la 09:41

LA MULTI ANI TOADER! Multa sanatate, sa fii iubit si fericit mereu! Chiar ca te-ai nascut intr-o zi ffff speciala! Mult noroc in continuare!

La multi ani si sa te distrezi de ziua ta! LA MULTI ANI si mamei tale si multa sanatate!....Frumos cadou a primit de ziua femeii!

sâmbătă 8 martie 2008 la 09:51

Chiar daca iti urez "la multi ani!" cu putina intarziere tot se pune, nu??? Si eu sunt nascuta tot in zodia pesti si e chiar bine.

Oricum, Lamulti ani! si "Dimineti de milioane in continuare!!!!!

To the happy few...

Don't worry, be happy!

marţi 11 martie 2008 la 09:55

Imi pare rau,eu nu am stiut ca e ziua ta,TOADER! LA MULTI ANI ,iti doresc din tot SUFLETUL,si sa fii fericit nu numai de 8 martie de ziua ta si-a ns,a femeilor,ci in fiecare clipa avietii tale,sa-ti dea BUNUL DUMNEZEU sanatate,si tot ce-ti doresti! Iar MAICUTA DOMNULUI ,sa vegheze asupra ta si a celor dragi si scumpi tie!!!Cu drag,MARIA(ARABELA)

marţi 11 martie 2008 la 20:38

LA MULTI ANI Toader,multumesc din suflet pentru mesaj...eu nu am stiut ca a fost ziua ta pe 8 martie...chiar pe 8 martie..ce frumos...si iti urez si eu cu mare intarziere tot binele din lume....sa ai parte numai de bucurii marunte ...cele cu valoare ...sa te bucurii de toate clipele si bune si rele numai alaturi de cei dragi....LA MULTI ANI....cu mult drag.. georgiana bacau....

duminică 16 martie 2008 la 21:27

LA MULTI ANI TOADER!

Iti doresc in primul rand multa sanatate, fericire si sa ai intotdeauna soare in suflet.

avec amitie,

Max Him

luni 17 martie 2008 la 13:41

Multumesc mult !!!!

sâmbătă 22 martie 2008 la 07:17

Teddy,Pentru ca 8 martie e o zi Speciala pt noi,dar mai ales pentru Tine,iti doresc Sa ai parte numai de impliniri ,fericire, sanatate!

Lumina lui Dumnezeu sa -ti aprinda urmatoarea stea pe cerul anilor care sa straluceasca toata viata ta!

LA MULTI ANI!

EUROPA FM-cu tine sunt,Oricand,Oricum!Nu voi trada nicicand INCREDEREA TA!

http://elenacarmen.blogspot.com/

www.facebook.com/elenacarmenserban

www.myspace.com/elenacarmen

WE ARE THE CHAMPIONS!

sâmbătă 7 martie 2009 la 22:18

LA MULTI ANI TOADER !!! Cel mai bun,destept, popular comunicativ, prietenos DJ EFM !!!! Iti doresc numai bine, fericire, inpliniri in viata, si ....mai mult timp liber. LA MULTI ANI !!!

duminică 8 martie 2009 la 01:31

topicul acesta are ceva amintiri ...(tot ascult acum Sunetul anilor si ne amintim!!!!!!!) l-am deschis ,tot eu,intr-o zi de neuitat ,cand nu-mi puteam accesa contul si-am intrat pe contul baiatului,sa fiu prima care saluta o parte importanta din Europa fm-Toader Paun!!!

LA MUUUUULTI ANI,DJ.TEDDY,cum iti tot spun de ceva ani, 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant!!!!ma bucur ca ne leaga o prietenie atat d e frumoasa si sper ca ia sa nu se sfarseasca niciodata asa cum e si va fi prietenia cu EUROPA FM,locul vostru e No 1 in inima mea!

EUROPA FM-cu tine sunt,Oricand,Oricum!Nu voi trada nicicand INCREDEREA TA!

http://elenacarmen.blogspot.com/

www.facebook.com/elenacarmenserban

www.myspace.com/elenacarmen

WE ARE THE CHAMPIONS!

duminică 7 martie 2010 la 10:34