Club VIP Europa FM
Intră şi tu în discuţie!
- a postat in Atentie la trafic in Arad
- a postat in Ce parere aveti de acest program? Discutii in diminetile de weekend
- a comentat la 29 decembrie in muzica
- a comentat la Mesaje de la ciclisti pentru liderii lumii care se intalnesc la copenhaga
- a comentat la Sua ingrijorate de situatia post electorala din rusia
- a comentat la Sua ingrijorate de situatia post electorala din rusia
- a comentat la Ziua pi
- a comentat la Ziua pi
- a comentat la Festivalul callatis 2008 aproape de start
- a comentat la Rezultate partiale bec traian basescu 50 43 mircea geoana 49 57
FRIDA
Cum se simte acum Cristi Minculescu? Pe cand urmatorul mare concert si pe cand urmatorul album si ce piese va cuprinde acesta? Care este secretul longevitatii trupei? Au fost "tentati" vreodata sa se destrame?multumesc. Sanatate si succes in continuare. IRIS 50!!!
ADRIANA_P
IRIS FOREVER!
Iubesc IRIS si muzica lor,astept cu nerabdare un viitor concert sau album!
SANATATE DL.CRISTI MINCULESCU!
LADYINRED
MULTUMIM IRIS pt TOATA MUZICA DE CALITATE, MUZICA ADEVARATA! ASTEPTAM CONCERTELE SI ALBUMELE VIITOARE! SANATATE- CA ESTE MAI IMPORTANTA DECAT ORICE PE LUME! :)
IRIS FOREVER!
IRIS ETERNA!
IRIS MAXIMA!
P.S O intrebare pt Cristi Minculescu; Pe ce loc va termina U' Craiova campionatul viitor?! :) FORZA U' CRAIOVA! ;)
"Contempla aceasta zi,caci ea reprezinta Viata,insasi Viata Vietii. In scurta ei durata de existenta, ea ascunde toate Adevarurile si toate Realitatile existentei tale;Beatitudinea Cresterii;Gloria Actiunii;si Splendoarea Frumusetii;Ziua de ieri nu a fost decat un Vis,Iar Ziua de maine nu este decat o Viziune. Daca este traita corect,Ziua de Astazi transforma fiecare Zi de Ieri, Intr-un Vis al Fericirii si fiecare Zi de Maine intr-o Viziune a Sperantei. Contempla, asadar, cu atentie aceasta Zi!"
andutzuamd
IRIS e esenta pura de fericire, de emotie sublima din viata mea. Despre CRISTI MINCULESCU daca as scrie un roman, nu cred ca mi-ar ajunge o viata. A fost, este si va ramane artistul de rara exceptie, plamadit pe de-a-ntregul din pasiune, har si daruire, omul de o imensa noblete sufleteasca, pe care ai vrea ca Dumnezeu sa-ti ofere privilegiul de a-l intalni macar o clipa-n viata ta. S-a dovedit in timp ca IRIS are un destin cu totul aparte, ca orice moment de rascruce v-a facut sa deveniti mai uniti, mai puternici, ca nimeni si nimic nu v-a putut opri sa va impliniti menirea artistica. As vrea sa va intreb daca v-ati gandit vreodata sa realizati un spectacol grandios, in stilul unui music-hall, in care sa puneti in scena aceasta impresionanta poveste pe care ati scris-o cu devotament nemarginit, de-a lungul anilor, in rock-ul romanesc ? Chiar daca ati afirmat de multe ori ca versurile pieselor IRIS nu au ca sursa de inspiratie experientele de viata personale, credeti domnule CRISTI MINCULESCU ca unele piese ce vor fi incluse pe urmatorul album vor purta amprenta clipelor grele prin care ati trecut in ultima perioada ? Va asteptam cu dor necuprins prima intrare in scena. Va vom primi in aplauze nesfarsite, cu bratele larg deschise pentru a va darui imbratisarea noastra eterna.
Andreea David, Iasi
dany_pany_09
horatius
Ma bucur ca Cristi e bine si revine pe scena. Iris inseamna foarte mult pentru muzica romaneasca contemporana. Cum se simte insa Cristi stiind ca el a primit finantare pentru interventia chirurgicala in strainatate extrem de usor in comparatie cu multi alti candidati (in special copii) la astfel de finantari si care de cele mai multe ori nu mai apuca sa plece... Neoficial, Spitalul Fundeni si prof. Irinel Popescu l-au trimis repede pe CM in strainatate pentru a se feri de presiunea mediatica uriasa asupra medicilor, mai ales in cazul unui esec.
Denis
Pe cand un nou turneu national? Multa sanatate Cristi Minculescu! Love Iris!
ummagumma
Cristi, cand am putea spera din nou la un concert IRIS in club The Note Timisoara? Cele mai frumoase concerte din viata mea!!!
evelinac
Buna dimineata!!!
George........"tot ce vreau e Europa FM"!!!!
Ma bucur ca ii ai alaturi de tine, alaturi de noi pe membrii IRIS! Va doresc multa sanatate si longevitate!!! Fara indoiala sunteti cea mai ascultata si adorata trupa din tara. Iar cum Efm este primul radio din tara........mai multe nu pot fi spuse.
Multumesc George, multumesc IRIS!!!
"Nu mor caii, cand vor cainii!"
skylaci
Bine ati reveni IRIS,imi place mult muzica voastra insa cred ca sansele de a ajunge si pe la suceava sunt minime.O sa merg pana la iasi dac-o sa ajungeti pe-acolo....va doresc mult succes in continuare si fara evenimente neplacute membrilor IRIS