Europa Exprezz Live !! (FORUM LIVE Europa Express)
O cafea... o citronada... o cura de slabire... o fantezie... Spune tot in mijlocul prietenilor Europa Express! Zilnic de la 10.00 pana la ultimul client...
neaţa....ce faceti??? eu sunt ffff bine...... am castigat, am castigat, am castigat.........am bilet la concert, am bilet la concert.... dar...cine m-a auzit cat de tare m-am balbait ...... si ca nu mai stiam nici romana, ce sa mai zic de engleza..... si ..........of of ce mai emotii.....
si zici de radu....sa dea el 2 bilete la forumiste..... tina.....hai incearca si tu...ca sa mergem cat mai multe la concert
Felicitari Claudia!!!!
Ma bucur sincer pentru tine...:)
N-are rost sa ma straduiesc sa castig , ca n-am sa pot sa vin....doar sa-l dau cuiva....a trebuit sa aleg intre doua evenimente foarte importante pentru mine,ca nu-mi permit decat unul....si GM a pierdut....:((
tina ivan
tina ivan
George Zafiu
www.georgezafiu.ro
danessimo
Ce faceti ! Putin va scapa omul din priviri si deja se intampla chestii !
George , asta-i noul sediu ?
claudia bugeac
SUNT CASTIGATOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
claudia bugeac
claudia bugeac
si zici de radu....sa dea el 2 bilete la forumiste..... tina.....hai incearca si tu...ca sa mergem cat mai multe la concert
tina ivan
Ma bucur sincer pentru tine...:)
N-are rost sa ma straduiesc sa castig , ca n-am sa pot sa vin....doar sa-l dau cuiva....a trebuit sa aleg intre doua evenimente foarte importante pentru mine,ca nu-mi permit decat unul....si GM a pierdut....:((
tina ivan
Hellooooo?!?!?! nu-i nimeni?? :(((
George Zafiu
www.georgezafiu.ro