Drum cu Prioritate

Pareri,sugestii,comentarii etc
postat: joi 28 sep 2006 la 14:29 73763 vizite, 4394 raspunsuri, »
Daca nimeni nu raspunde, inseamna ca toti sunt atenti la radio :) pentru ca este Radu Constantinescu. Esti cel mai "natural" si este o bucurie sa te ascult. Keep it up!
joi 28 septembrie 2006 la 15:01
Multumesc! :)
vineri 29 septembrie 2006 la 12:17
esti tare de tot, tine-o tot asa!
vineri 29 septembrie 2006 la 14:55
Ma bucur ca ne asculti,multumesc!
vineri 29 septembrie 2006 la 14:59
o emisiune activa,plina de noutati multe dintre ele foarte interesante,informatii ce ne intereseaza pe noi toti mai ales daca ne aflam in trafic,muzica buna si un Radu Constantinescu amabil si charmant,oferind cu gentilete prioritate,facandu-ne sa uitam pentru o clipa de "drumurile noastre" atat de "bune"?!
vineri 29 septembrie 2006 la 15:19
Carmen,esti o bombonica! :))
vineri 29 septembrie 2006 la 15:39
buna!...imi place timbrul vocii tale!...ma pregatesc sa plec acasa !....voiam sa te salut si sa-mi iau si "ramas bun" in acelasi timp!......sa-ti fie bine!...
vineri 29 septembrie 2006 la 15:54
daca tu spui ca sunt o "bombonica",inseamna ca sunt . . . pe drumul cel bun.je vou remerci ! :). . .zilele acestea am salvat oarecum masina,dar tocurile mele ! ! ! :D
vineri 29 septembrie 2006 la 15:59
ninocika- merci,super week!
Carmen_R :)) mersul pe jos e sanatos! (cred)
vineri 29 septembrie 2006 la 16:20
Salutare! Multe felicitari pentru aceasta emisiune superba de altfel ca si restu de la Europa Fm. Mereu cand vin de la liceu prind urechiusele imi sunt incantate de muzica gustului meu...din anii 80 opana azi...;)). Apropo de muzica..ar fii dragut daca s-ar pute undeva playlistul din ora respecticva...e exemplu marti, intre 16- 17 au fost froarte multe piese care imi plac...dar din pacate nu am inteles umele lor si nici nu le stiu..:( sunt foarte curioasa ... in rest numai urari de bine: totul esti perfect...mereu ma imaginez la volan ...sofand de zor de soselele patriei...dar numai cu DRUM CU PRIORITATE cu Radu Constantinescu!;)) Mult succes! Si sa ne incanti in continuare urechile cu muzica buna...asta e tot ce ne poate ramane...:P
marţi 3 octombrie 2006 la 22:03