PROPUNERI MELODII/ARTISTI
As vrea si eu sa propun cateva melodii pe care le ador si, din pacate, nu sunt cunoscute in Romania. Apartin unui cantaret rus- DIMA BILAN, celebru din perioada Eurovision 2006 (cu melodia"Never let you go" a obtinut locul II-la vremea respectiva, in conditiile in care castigatori au fost monstrii cu hard-rock-ul). Dima participa anul acesta, din nou, la acelasi concurs cu melodia "Believing" ...Personal consider ca are mari sanse la victorie....Alte melodii superbe care-i apartin mai sunt: Between the sky and heaven, Lady Flame, Number One Fan (produsa de celebrul Timbaland), Not that simple, Take me with you, Toska (varianta in limba rusa, dar captivanta) si Ya tebya pomnyu (aceeasi remarca)...Mi-as dori tare mult sa aud la radio daca nu toate, macar cateva din aceste melodii...Sunt convinsa ca romanilor le-ar placea si ar prinde bine si la noi in tara. (Tipul e deja extrem de celebru in tarile ex-sovietice si prin imprejurimi si are perspective intrucat in prezent lucreaza la 2 albume- in limba engleza si spaniola). Va multumesc anticipat pt luarea mesajului meu in considerare!
Doru Oprisan
Multumim frumos pentru sugestie !
mertan
sa puneti Sandra... stiu ca sunt cateva melodii... dar sa mai puneti din discografia ei.
mda...andreea
Daca se poate as dori de la Compact cateva melodii..
sagetaryus
Mi-as dori sa ascult mai multe melodii cu DEPECHE MODE, sunt multe melodi care merita ascultate de la aceasta mare formatie.
ram_89
Oare a auzit cinneva de pe aici de Missy Higgins?
E o tipa din Australia, f. cunoscuta pe la ea pe acolo, care devine din ce in ce mai cunoscuta si in State (unde se afla, momentan, in turneu). Am dat de ea pe net, acum vreo 2 luni, si pot spune ca m-am indragostit de unele melodii.
Cateva recomandari: "Scar", "The Sound of White", "Peachy", "Steer", "Where I stood".
Sper ca poate-poate veti difuza si voi, intr-un viitor apropiat Missy Higgins.
Multumesc!
baltagul
Doruleeeeeeee baga frate si tu melodii cu Mariah Carey ca de ex : Love Story , Love Takes Time , We Belong Together , Touch My Body , Hero , Migrate , Bye Bye , For The Record si mai vorbeste si desp ea in emisiune... cateva date te rugam mult !!!!!!!!!!!!!
edith
Daca se poate, va rog sa puneti LAURA PAUSINI cu absolut orice melodie... Stani amori, Surrender si E ritorno da te sunt foarte frumoase, si ma bucur mult ca le difuzati.. dar traim in anul 2008 si de atunci a scos multe hit-uri.
V-as ruga mult de tot sa difuzati noul ei Single
INVECE NO (in italiana) sau EN CAMBIO NO (in spaniola)
cat mai des posibil
multumesc mult !
iusti_l
Dollar - It's nature's way 1988
Miami Sound Machine - Doctor Pressure
Fine Young Cannibals - Johnny come home
Kate Bush - Babooksha
lady.delish
Missy Higgins ! Tipa e geniala ! aveti incredere in mine si in ram_89 , doar ce naiba , suntem ascultatori Europa FM . E adorabila Missy :) *sigh*
Cand ai impresia ca nu ai cum sa o iubesti mai mult , dai de variantele live si atunci devine obsesiv .. :)) nu sunt eu prea ciudata , nu?
myxmaxsakura
RHYTHM OF THE NIGHT-CORONA
,CULTURE BEAT-MR.VAIN,ERASURE-ALWAYS,una dintre vocile celebre feminina....super voce,melodieCHRISTHOFER CROSS-ALL RIGHT ,SAMANTHA FOX-NOTHING S GONNA STOP ME NOW,POINTER SISTER-JUMP FOR MY LOVE,NANCY-ROSS ROSE GARDEN,asta e superba....DOLLY DOTS-QUEEN OF SHEBA, OTOWAN-DISCO,MR.PRESIDENT-COCOJAMBO,BOBBY SUMMER-YABBA, SCATMANJOHN- I M SCATMAN LA BOUCHE-BABY BABY I M FALLING IN LOVE,BARRY MANILOW-COPACABANA,SHERYL CROW-ALL I WANNA DO IS HAVE SOME FUN,mai multe melodii ABBA,daca aveti BLUE SISTEMS-ONLY WITH YOU.Sper sa te uiti si la mesajul.GOOD LUCK!