La multi ani Europa Fm !
Multumesc Europa Fm pentru emisiunile frumoase , multumesc Monica si Bogdan pentru dupa amiezele placute cand sunt acasa-korea de sud- si va ascult. Draga Monica am lucrat 28 de ani in sistemul de sanatate din tara - fara sa platesti salariatii -toti - nu poti functiona ca un sistem .Nu stiu cum mai este acum dar fara investitii - fara bani nu exista snatate.Alta aberatie sa poti apara sistemul deparazitii din interior- sa nu mai folosesca dotarile si personalul UNII din interiorul sistemului ca pe propria mosie !multe anomalii . Va doresc bucurii, sanatate , bnai si zile frumoase ! cu tot dragul .
Mayaorissa
Mi-au placut ambele melodii de la emisiune; pe Meneaito am dansat de nenumarate ori la nunti, botezuri & co. Dar recunosc ca imi place "Ai seu te pego" pe care a gasit-o Bogdan. Are fler pentru ca a difuzat prima oara melodia lui Smiley "Love is for free" care a devenit un hit al lui 2011.
Bogdane, bravo, e foarte simpatica melodia in portugheza a lui Michel Telo, optimista si vesela..exact ce avem nevoie aici in miezul demonstratiilor si lapovitei!
te pupam,
un grup de 'ciumpalaci'