UNGUREANU! Răzvan UNGUREANU...
Departe de profilul politicianului tipic românesc, premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu pare a fi mai de grabă rezerva pe care preşedintele Traian Băsescu a antrenat-o mult timp pe marginea terenului pentru funcţia de conducere a guvernului.
Ştiu, nu putem discuta încă nici pe un program de guvernare, nici pe o listă completă a noilor miniştri, dar hai să fim serioşi, ce program de guvernare se poate face în doar două zile? Programul de guvernare este acordul cu FMI, iar despre noul cabinet... ei bine, nici aici discuţiile nu sunt cu adevărat serioase. Cu o excepţie! Una singură! La această oră par a se da lupte crâncene în interiorul PDL pe o singură miză serioasă - Elena Udrea. Pleacă sau rămâne Elena Udrea de la ministerul care gestionează cele mai importante resurse financiare ale bugetului?
Diferitele grupări din PDL susţin că înlocuirea lui Boc nu va avea niciun efect de imagine atâta timp cât Udrea a fost percepută ca adevăratul premier/ministru de finanţe/ministru de interne/ministrul dezvoltării, al turismului şamd, dar Elena Udrea se apără cu rezultatele bune pe care susţine că le-a avut în guvern.
Tensiunile sunt atât de mari încât Emil Boc, şeful PDL a venit cu ideea schimbării tuturor miniştrilor din cabinetul său, deci şi a Elenei Udrea.
Vă era dor de astfel de negocieri? Vă lipseau? Voiaţi cumva să revedeţi explozia politicianismului dâmboviţean ca să înţelegeţi de ce are clasa politică probleme de credibilitate? Acestea sunt desigur întrebări retorice, dar la România în Direct am pentru dumneavoastră o întrebare la care chiar aştept răspuns.
Întrebarea care se pune acum legat de premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu este în ce măsură persoana domniei sale satisface dorinţa de schimbare a dumneavoastră, a poporului. Adică în ce măsură dumneavoastră, ascultătorii sunteţi mulţumiţi sau nu de perspectiva pe care un cabinet Ungureanu o oferă României?
hefaistos
Nimic!asta e, marele nimic! tot nu esti convins ca in spate este altceva?singura salvare a clasei politice sun alegerile anticipate din foarte multe motive si toate serioase,in spatele noului premier se duc negocieri intre toti!punct.
AdiTM
Spuneam si ieri ca orice schimbare se face e degeaba cata vreme nu se taie din radacina (radiere) toata clasa politica centrala si locala impreuna cu camarila interlopa ce smangleste jumatate din Bugetul tarii. MRU isi risca cariera politica acceptand functia de premier in acest moment.
bantustan
din guvern ar trebui sa faca parte doar udmr si eventual Leonard Orban
doar e guvernul Ungureanu
kim70
Nu stiu cine e domnul Ungureanu. In schimb cred ca daca domnul Basescu ar vrea sa faca cu adevarat o schimbare de imagine , i-ar spune Elenei Udrea sa stea o perioada in umbra. Eu o apreciez pe doamna Udea , si profesional si ca aparitie , dar e momentul sa se dea o perioada la o parte
joker32
Dezamagitor. Nu stiu de ce, dar ajunsesem pentru un moment sa sper ceva de la Traian Basescu. E foarte departe de ceea ce imi doresc.
Liu_Mei
E un om inteligent, universitar, vorbitor de limbi straine.Eu cred ca e un om capabil.
gio62
CRED CA ASCULATTORII TAI SUNT MAI DESTEPTI DECIT POLITICIENII NOSTRI! Cred ca Actualul prim ministru desemnat,este de sacrificiu,nu conteaza in acest moment. Cred ca a doua propunere va fi cea valabila,adica va fi votata de toata "lumea",deoarece cei de la putere nu doresc alegerii anticipate(a se vedea toate declaratiile dupa demisia lui Boc) Problema cu Ungureanu,este ca nu si-a dara demisia de la SIE,inca,deci si-a lasat o portita de intoarcere,in eventualitatea ca nu va fi votat,deci nici el nu are incredere ca va fi votat RESTUL NUMAI DE BINE DESPRE EL.SA NE REVEDEM CU ALTA OCAZIE
ILINCAROXANA
Cine a spus ca dna Elena Udrea a avut rezultate bune in guvern?Daca ne luam dupa listele(circula pe net) cu banii din conturile bancilor straine dna Udrea mai trebuie sa mai ramana in guvern pentru a ajunge din urma pe cei mai vechi in partid,dar daca vor sa mai ramana la guvernare ar trebui sa o ascunda un timp si sa nu mai fie scoasa in fata pentru ca altfel vor pierde si mai mult.
IuliaS
Au aparut noi ministri pe Realitatea ! Deja !!
bantustan
mascarada pe fata
tot greii partidului vor aproba cheltuielile
cei mici ajunsi acum la putere se vor gandi de doua ori inainte sa ia o decizie sau sa contrazica sefii din partid