Ne ajută bancurile să supravieţuim crizei?
Umorul este o calitate incontestabila a românilor.
Românul are poante pentru practic orice subiect: de la moarte, dragoste, casatorie si pana la criza economica sau politicieni.
Hazul de necaz, un gen special al umorului românesc, este, istoric, o strategie aparent infailibila de supravietuire in momente de dificultate sau de tensiune.
Ultimele luni au adus pe piaţă o revenire a bancului politic. De asemenea, bancuri legate de bancheri, moguli, ministri samd.
Este, totusi, o forma benigna de exprimare prin care românii isi manifesta nemultumirea fata de ceea ce sondajele arata, si anume, ca România pare sa se indrepte intr-o directie gresita.
La 20 de ani de la Revoluţie, moment in care bancul politic si, in general, bancurile la adresa autoritatilor erau o forma de rezistenţă, glumele aparute pe seama actorilor publici din România par sa atraga atentia asupra unor probleme ale societatii.
La România în Direct va invit sa vorbim despre cele mai bune si pline de haz bancuri apărute in ultima perioadă?
Care este cel mai bun banc cu politicieni?
Care vi se pare cel mai hazoasa gluma despre ministri?
Care este cel mai bun banc cu bancheri?
Care este cel mai bun banc despre criza economica?
Mai avem chef de bancuri in aceasta perioadă?
Credeti ca simtul umorului este sau nu calitate care ne ajuta sa trecem perioade dificile?
rorox
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam: "Ce s-a intamplat?" "Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta." "Bine" - zice omul din masina "Si cat da fiecare?" "Cam 5 litri..."
don't be a sheep and follow the crowd, be yourself.
rorox
- Nu ştiu ce să fac cu soţul meu, doctore.Vorbeşte în somn. - Da, este un lucru neplăcut. - Neplăcut puţin spus! Alaltăieri rîdea de el tot Senatul.
Ardelean
hahahaha
rorox
da, eu mai am chef de bancuri si glume. sunt o persoana care nu poate trai daca nu rade, intotdeauna am facut haz de necaz si nu o sa ma opresc acum.
nicoleta74
Ha ... deci astazi ne tinem de bancuri , sau ne lasam de bancuri si ne apucam de canapele?...
asta daca tot suntem pusi pe glume .... sincer mie imi plac bancurile de calitate si primesc zilnic pe mail tot felul de bancuri , unul dintre cele mai haioase mi s-a parut asta : "Fiul: Tata, ce e politica? Tatal: Hai sa-ti exemplific cu familia noastra. Eu am toti banii, asa ca eu sunt managementul. Mama ta primeste cea mai mare parte din bani, asa ca ea este guvernul. Apoi, ii spunem servitoarei ca e clasa muncitoare,bunicul sa spunem ca este liderul de sindicat , tu esti poporul, iar fratele tau cel mic viitorul. Intelegi acum?Fiul: In continuare nu inteleg.Tatal: Gandeste-te o vreme la treaba asta, fiule.In timpul noptii baiatul se trezeste din cauza ca fratele cel mic urla ca din gura de sarpe. L-a gasit cu scutecele mirosind a plin. Atunci s-a dus la mama lui, dar ea dormea dusa. S-a dus apoi la servitoare, a batut in usa zadarnic,cand il vazu pe bunic ca se uita pe geam in camera servitoarei in timp ce ea facea "nebunii" cu taica-sau . A doua zi... Fiul: Tata, am inteles cum e cu politica. Tatal: Bun, explica-mi cu cuvintele tale. Fiul: Managementul ...bip , bip , bip ... clasei muncitoare in timp ce guvernul doarme la greu si liderul de sindicat se uita cu placere .Poporul este complet ignorat, iar viitorul e plin de .....cacao .(de precizat ca l-am restilizat pe alocuri ....)
cristake
Zambetul este unul dintre cele mai bune remedii si pe deasupra, nu ingrasa (testat pe mine
).
De cati psihologi este nevoie pentru a schimba un bec? De unul singur insa, becul trebuie sa vrea cu adevarat!
Daves
Imi plac bancurile noi. Iata unul:
Putin si Medvedev stau de vorba. - Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin. - De ce? - intreaba Medvedev - Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca a fost ieri, sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...
Daves
corectie la tema de azi: Ultimele luni au aus pe piaţă (adus?)
nicoleta74
si daca vreti sa va saturati de bancuri sa stiti ca am un fisier pdf. cu 354 de pagini cu bancuri .... eu una nu am putut sa-l citesc pe tot .... dar sunt bancuri de toate genurile ...
Dar fiindca astazi vb de bancuri cu politicieni ... ma straduiesc sa postez cateva ...
Culmea somnului: Sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac ... stim noi la cine se refera ..
Videanu catre Basescu: - Sefu, am o veste buna si una rea. Pe care o vreti prima? - Pe aia rea. - Geoana a luat 60% din voturi. - Cum??? Atat de mult? Si care e vestea buna? - Dumneavoastra aveti 70%!
Basescu: Vara nu-i ca iarna Geoana: Seara nu-i ca dimineata
Ardelean
Cel mai bun banc recent despre politicieni mi se pare cel cu Mircea Geoana, care a crezut ca a castigat alegerile si a cerut insistent renumararea voturilor.
"Numarul bancurilor cu Mircea Geoana l-a depasit pe cele cu Bula. Mircea Geoana a cerut renumararea bancurilor."
O fi vorba si despre renumararea bancurilor venite din diaspora?...