Privilegiul vedetei

Daca esti vedeta, ai parte !

Daca nu, mori cu...vorbe !

Ca vedeta, ai sustinere de la fani, de la televiziuni, de la presa, de la oameni potenti, politicieni...de la sistem !

Oamenii de rand, cati dintre ei stiau ca pot apela la stiu eu ce organ al statului pentru transplant sau operatie care este in parte suportata de CAS ?

Tipul "X", suferea de o boala, se hotareste in urma durerilor atroce si a imobilitatii ca nu mai poate suporta, nici alte sanse medicale nu mai exista acum. Si, scrie presedintelui ca vrea sa fie eutanasiat !

Media scrisa si video intervine ! E un caz care "se vinde" ! "X" moare, natural, presedintele, popii si media rasufla usurati ! Nimeni n-a gresit, Dar sistemul ???

Nu s-a ajuns aici dintr-odata ! Media a speculat "finalul"

Dar inceputul ???

Amanunt : nu era vedeta !

Era unul dintre romanii care mor zilnic, fara sa fie vedete, necunoscuti, fara sa stie ca au anumite drepturi pentru care platesc lunar, era unul dintre romanii care prin moartea lui a facut vanzare ziarelor si l-a pus "bine" pe presedinte cu biserica !!!

Dar cu omenia, cum ramane ?

postat: luni 2 mar 2009 la 23:48 902 vizite, 5 raspunsuri, »

dak esty vedeta ai lumea la picioare.nu conteaza k esty bun sau nu, poti fi orice si oricine doar sa fii persoana publica.nu conteaza k nu ai voce sau k nu invata nimeni nimic de la tine e important k esty in lumea show bizz ului si ai prioritate la orice.nu se mai uita lumea dupa nevoi reale se uita dupa om.de ce sa fie ei mai presus decat un om normal oare atunci cand vom trece in nefiintavom fi sortati pe oameni din show bizz si oameni obisnuiti.

marţi 3 martie 2009 la 09:39

ipotetic vorbind,daca cristi minculescu nu era solistul formatiei iris ar mai fi beneficiat de cele 46 de mii de euro pentru transplantul de ficat ??? se pare ca vem sute poate chiar mii de transplanturi de ficat facute la noi in tara de chirurgi super renumiti,de ce pleaca cristi m.in germania?? nu ar fi costat oare mai putin CAS ???

vineri 6 martie 2009 la 15:54

Dragos Croitoru diagnosticat in noiembrie 2008 cu leucemie mieloblastica are dosarul 868/28.01.2009 deschis la Dir. de Sanatate Publica. Pe dosar scrie RISC MAXIM DE MOARTE. Dosarul a ajuns la Min. Sanatatii cu nr. 13818/17.03.2009 si a fost directionat catre Dir. Gen. de Sanatate Publ., Asist. Med. si Programe. Nu a prins comisia de luna martie si o asteapta pe cea de luna aprilie!!!! Dragos este internat la Spitalul Coltea cu analize fff proaste (80% celule canceroase in maduva spinarii) si asteapta o minune. Conform consilierului personal ec. Luminita Vopsaroiu al dr. Raed Arafat in situatii similare sunt aproximativ 60 de pacienti. Conform unui raspuns trimis prin email, d-nul deputat Silviu Prigoana a laudat efortul de a sustine cauza tanarului si ne-a indemnat sa lasam PROFESIONISTII sa-si faca datoria. TOTI cei 60 de pacienti bolnavi de LEUCEMIE asteapta ca PROFESIONISTII sa le trimita "instiintari telefonice cu privire la demersurile initiate". SINGURUL care NU A ASTEPTAT ca sa se trateze pe banii statului este CRISTI MINCULESCU. "As putea avea orice doresc, da As putea chiar aur sa gasesc In nisipul vietii des Oricat de greu ar fi de ales." Iris - Zi de zi CEREM modificarea procedurii pentru ca TOTI acesti bolnavi cu risc maxim de moarte sa aiba acces la informatii PUBLICE, termene REALE si REALISTE pentru rezolvarea solicitarilor de tratament. Tu cititorule ajuta-ne ACUM sa schimbam procedura privind aprobarea dosarelor pentru plecarea in strainatate a bolnavilor de leucemie. Te rugam COPIAZA macar o data acest mesaj in orice publicatie romaneasca care permite comentarii. Contact: Cornelia Croitoru - mama lui - 0742 052 179 Carmen Uscatu - un cetatean oarecare - 0752 095 053 Un copil bolnav de leucemie, tratat cu otet la spitalul Coltea http://tinyurl.com/dzklwu Te rog nu ne uita! Te imploram copiaza acest mesaj!

joi 26 martie 2009 la 10:16

daca eram vedeta primeam si eu tratament cu interferon si mai multa atentie din partea medicilor,dar din 1997cand am descoperit virusul hep C si pana acum nu am reusit.,fiindca am fost tratata cu superficialitate.Dupa ani de chin cand am ajuns la fibroza3 se gandesc sa ami faca dosar de interferon,rezultatul la biopsie l-am aflat pe 17.07.2009 si este A2F3,ultima statie spre ciroza daca nu mi se aproba dosarul f. repede si asta din cauza sistemului sanitar care nu aproba tratament antiviral in faza incipienta.Daca stiti vreun avocat care sa ma ajute gratuit sa dau ministerul sanatatii in judecata ajutati-ma(sunt pens.boala)Multumesc. tel.0740763324

luni 20 iulie 2009 la 08:22

inca nu am murit,mai sper ca o sa mi se aprobe dosarul de INTERFERON,unicul medicament care e posibil sa ma salveze,dar cei din sanatate doresc sa murim sa nu mai cheltuiasca banii cu noi. Noi am fost buni cat am muncit am dat bani la sanatate,am participat cu parti saciale oprite din salar pt, constructi de fabrici, uzine etc.si ei le-au "privatizat pe 1 leu",iar acum ne lasa sa murim

joi 22 aprilie 2010 la 11:10