medici buni din Romania

Buna ziua,

Este laudabil faptul ca atrageti atentia asupra cazurilor de malpraxis si de erori medicale, intr-adevar, se intimpla prea multe nenorociri unor oameni nevinovati, care cauta la medic rezolvarea problemelor lor de sanatate. Intrebarea mea este, insa, de ce nu incurajati lumea sa prezinte si experientele pozitive din spitale si cabinete medicale, pentru ca sint si din acestea, oare nu este suficient faptul ca deja medicii, in special cei tineri, pleaca din tara din cauza lipsei posturilor si a salariilor de mizerie ce le sint oferite aici? Chiar nimeni nu a trait nici o experienta buna la medic in aceasta tara? Nu trebuie sa le facem reclama medicilor, daca e sa fie, sa si-o faca singuri, fie ea pozitiva sau negativa, dar eu cred ca exista si personal medical ce stie sa trateze pacientii atit sufleteste cit si fizic, ce merita sa fie si ei adusi in atentia publicului larg. Si sa nu va inchipuiti ca sint medic.

Va multumesc

postat: joi 18 iun 2009 la 14:43 1252 vizite, 6 raspunsuri, »

Nimeni nu zice ca nu sunt si doctori buni in aceasta tara. Dar de cele mai multe ori, faptele rele sar primele in fata. De fapt, daca nu ma insel, s-a si creat un portal specializat pe aceasta tema (doctori buni, doctori rai)... nu mai stiu exact care era... doctorcunoscut.ro sau ceva asemanator. Portalul ofera pacientilor posibilitatea de a-si manifesta recunostinta fata de doctorii care i-au tratat.

marţi 19 ianuarie 2010 la 14:08

Eu nu sunt de acord cu pedepsirea Omega 3 rapida a medicilor pentru greseli in actul medical, oricine poate gresi, si un mecanic auti, si un inginer in constructii greseste si un profesor, Daca s-ar pune asemenea presiune pe ei, riscul de a gresi sau de a trata incomplet ar creste. Atentie ce ne dorim pentru ca putem primi, si nu intotdeauna este bine.

luni 14 februarie 2011 la 20:06

Multi doctori, ajung doctori in urma terminarii unro facultati cu pile si bani. Cand faci o facultate de medicina ar fi bine sa o faci pe cinstite pentru a nu ajunge sa omori oameni. Insa sunt si doctori cu adevarat profesionisti cu un respect extraordinar pentru munca lor.

Tratamente naturiste

marţi 27 septembrie 2011 la 22:46

Si chiar trebuie sa cautam mereu vinovati in randul medicilor, va imaginati ce stres este pentru un medic cand are viata unui om in maini, perioada fertila si daca se inaspresc legile o sa prefere sa nu mai faca tratamente de teama de a nu fi acuzati

marţi 4 octombrie 2011 la 16:54

Oare asa este

marţi 4 octombrie 2011 la 16:54

Ce pot sa zic este ca pana de curand am lucrat in domeniul medical si sunt de accord ca multe persoane din acest domeniu nu isi fac datoria, sunt mai rare cazurile de prostie decat de reavointa sau indiferenta. Mobila Timisoara

duminică 23 octombrie 2011 la 00:49