Abatorul de la Alba Iulia

Buna ziua

Acu aproape 2 ani am fost diagnosticata cu chist la ovarul stang de 9,4 cm. Doctorul mi-a recomandat operatia fara sa incerce nici macar un tratament medicamentos mai intai. Am fost operata pe 27 octombrie 2010. Dupa operatie doctorul Ovidiu Lazar a venit sa ma vada o singura data si atat, nu mi-a zis ce am voie si ce nu, nu mi-a recomandat nici sa iau un piafen daca ma doare operatia absolut nimic. Dupa o luna de zile am fost la control tot la dansul. Nu m-a pus la ecograf doar m-a urcat pe masa, s-a uitat putin la mine si atat. Mi s-a parut ciudata schimbarea de comportament pentru ca inainte de operatie era foarte dragut si acum era foarte indiferent.

La controlul de trei luni nu am mai vrut sa merg la dansul si am mers la alt medic la alt spital. Acolo am avut socul vietii mele. Pe langa faptul ca aveam un alt chist mai mare pentru ca nu mi-a dat tratament dupa operatie, pe partea stanga nu mai aveam nimic nici ovar nici trompa nimic.

Tin sa precezez ca am fost macelarita degeaba pentru ca medicul la care am fost a doua oara mi-a dat tratament si intr-o luna de zile nu mai aveam nimic.

Va multumesc si va sfatuiesc sa cere-ti intotdeauna o a doua opinie.

postat: joi 14 apr 2011 la 19:40 459 vizite, 0 raspunsuri, »