Spune-ne ce îţi doreşti de la emisiunea "Interviurile Europa FM"
Europa FM e de partea ta! Spune-ne ce-ţi place şi ce nu-ţi place această emisiune. Vrem să ştim pe cine îţi doreşti să aducem la Interviurile Europa FM, dacă îţi doreşti şi altfel de discuţii. Orice observaţie aţi avea, vă rugăm să o scrieţi la acest topic.
postat: marţi 24 feb 2009 la 12:08
2280 vizite,
4 raspunsuri,
»
Justme68
Sunt sofer de taxi.Din pacate unul din multi cei "reprofilat"daca pot spune asa.Imi petrec in cabina masini cel putin 16 ore pe zi.Imi place emisiunea dar pacat ca este prea comprimata.Timpul este scurt,opiniile sunt multe.De acea oamenii au sentimentul ca oricum prea multe nu pot spune in cateva minute,uneori si mai putin si se simt frustati.Stiti cum este:problemele individuale ale fiecarui individ sunt cele mai importante pentru ca sunt ale lui.Emisiunea in esenta este frumoasa,ideea ei este admirabila dar...nu stiu poate ca ar trebui sa fie mai mult decat jumatate de ora de maraton printre probleme cotidiene.Eventual un subiect,un invitat care are un post cheie vis a vis de problema si cativa ascultatori care selectati sa raspunda de fapt framantorilor a cel putin 100000 de oameni din tara asta.Cu respect:
Angel Baltatu
Guelfling
Mi-as dori să vorbiti româneste în primul rând, dacă emisiunea e în limba română, si anume corect
Si aici pe forum, văd că se foloseste (nu stiu dacă dvs. sunteti autorul) verbul "a haide" (care nu există în limba română) la vocativ.
Am ascultat în masină o emisiune în ziua de 19 nov., cu un domn care si-a lansat o carte la Gaudeamus, pe tema mărcii de tzară. Văd acum că nu apare în lista de emisiuni reascultabile.
M-ati asasinat cu felul în care pronuntati amândoi cuvântul englezesc "brand" cum s-ar citi în limba română dacă ar fi cuvânt românesc. Cuvântul românesc "brand" este un termen argotic cu alt sens decât acela de "marcă" în sensul comercial, existent în DEX si perfect sinonim cu cuvântul "brand" din limba engleză.
Dar când ati început să-i dati în sus si-n jos cu "labelizarea", n-am mai suportat
si am schimbat postul cu unul care transmite muzică. Un asemenea cuvânt nu ar exista în dictionare, chiar dacă ar exista în vorbirea golănească (nu mai sunt la curent), pentru că ar fi nu argotic, ci licentios.
Nu m-am dumirit dacă "masturbelizarea" - nu-mi permit să mă exprim ca dvs. pe post nici pe forum
- defineste transformarea unei chestiuni într-o masturbăreală sau devenirea onanistică a unei persoane.
Poate mă lămuriti acilea
Multzam
P.S. Eu vă simpatizez în urma aparitiilor dvs. la Antena 3 si Realitatea tv. Poate de aceea am mai mari pretentii de la dvs
edison69
De ce ati schimbat invitata emisiunii in ultima clipa??? Trebuia ca asta seara, 21 decembrie, sa fie Clara Mares de la Institutul de studiere a arhivelor securitatii. De ce ati schimbat invitatii in ultima clipa dupa ce anuntaserati inainte de ora 18??? S-au facut presiuni pentru inlocuirea invitatei? Deranjeaza pe cineva subiectul emisiunii??? Se pare ca la 22 de ani de la asa-zisa revolutie suntem condusi tot de securisti... Rusine...