Cum va respecta Statul Roman?
Puna aceasta intrebare de curiozitate...acum cu reducerile de salarii, cu medicamente platite cu atatea si atatea....Pentru mine esenta este nu ca mi se iau bani fara motiv esenta este ca nu ma simt bine in tara noastra nu simt siguranta nu simt ca poate exista egalitate justitie... ma simt rau psihic vorbind..vad oamenii pe strada tot mai abatuti...tot mai irascibili...ce se va intampla oare?
Gand_licitat
nu stiu ce se va alege de noi, insa stiu ca linia pe care mergem, ne va aduce la sapa de lemn... trebuie facut o schimbare cat mai rapid, altfel, riscam sa ajungem un popor pe cale de disparitie...
cristi_202
Cred ca intrebarea suna mai mult ca o gluma. Cum poti vorbi de respect din partea statului, cind acesta trage din banii celor care i-au muncit, cind mai vrea sa taie si din pensia unor oameni deja amariti si muritori de foame, cind nu mai poti fi sigur ca iesi viu din spitalul unde esti dus de fapt pt a fi salvat, si ti se mai si cere bani dupa ce ca ai platit ani de zile la asigurarile de sanatate, cind... cind...? Si lista poate continua. Nu cred ca este vorba de respect din partea statului roman. Daca am fi respectati, s-ar tine cont de nevoile noastre. Macar de cele elementare. Dar si acelea sunt date la o parte cu nerusinare.
Viata este un banchet - nu privi mereu la ce ai pierdut sau ce nu poti avea, ci cauta sa te infrupti din ceea ce ea iti ofera - o multitudine de posibilitati!
sofar
Mai exista cuvantul "RESPECT"? Ca fapta nu mai exista de mult. Suntem inconjurati de H.I.V. (Hotie, Impotenta, Vrajeala). "Noroc" ca s-a descoperit leacul... Se planteaza flori la aprox. 2 metri deasupra pieptului...
sofar
Mai exista cuvantul "RESPECT"? Ca fapta nu mai exista de mult. Suntem inconjurati de H.I.V. (Hotie, Impotenta, Vrajeala). "Noroc" ca s-a descoperit leacul... Se planteaza flori la aprox. 2 metri deasupra pieptului...
Anamaria27
Admirati Romania pentru calitatile ei! Din pacate, noi, locuitorii, suntem dezavantajati de politica si sectorul nostru economic, dar suntem foarte delasatori. nici noi nu stim ce ne dorim! mereu mereu mereu suntem nemultumiti (si avem si de ce), dar niciodata nu am auzit sa spunem ca o ducem ok. Suntem si renumiti pentru faptul ca suntem morocanosi, putin amabili si educati. Iar statul nu face decat ... sa ne ofere ce meritam! Nici "el" nu exceleaza, dar nici populatia nu e mai presus! E furt, suspiciune, amaraciune si... unde as mai putea enumera valorile si lucrurile pozitive? La urma? In urma acestui sir de insatisfactii? Avem si noi puterea noastra de a fi vizibili si un popor de incredere. Dar tocmai pentru acest lucru, nu trebuie sa avem un aer superior! Modestia e o treaba rara, dar deosebita