Promovarea albumului <Astronaut>

In sfarsit am reusit sa intru si pe Forum!
Desi i-am scris un mesaj si lui George Zafiu, as vrea sa-l dezvolt si pe Forum!
Am citit in TVmania ca la concertul de la Sala Palatului, Duran Duran va promova albumul:<Astronaut>, lansat in 2004. As vrea sa stiu daca a auzit cineva vreo piesa de pe acest album si unde( pe vreun post de radio , Tv, Cd, DVD etc)?!
Pentru ca eu n-am auzit nici o piesa de pe acest album( si sunt sigura ca mai sunt si altii in aceasta situatie) mi s-ar parea normal ca cei care promoveaza acest concert, sa promoveze nu numai formatia, ci si piesele pe care le vor canta(macar cateva), pentru a nu avea surpriza sa ascultam in concert majoritatea pieselor in prima auditie!
Ce ziceti? Cei care veti merge la concert si sunteti in situatia mea ati dori sa ascultati in scurtul timp care a ramas, cateva piese din albumul<Astronaut>?
Pe cei de la Europa FM ii intreb daca e posibil sa difuzeze maine si poimaine cateva piese din albumul mai sus mentionat?!
postat: marţi 10 oct 2006 la 17:58 1710 vizite, 5 raspunsuri, »
Am intrat si eu pe forum...finally,dar sa trecem la subiect.
Spre mirarea mea sunt una din putinele persoane care stiu cateva piese de pe albumul "Astronaut".Piesa "What's Gonna Happen Tomorrow" este fenomenala si chiar am vazut si videoclipul...asta era prin 2004 cand eram la liceu si aveam destul timp de Mtv si Vh1...tare melodia.Mai stiu inca una tot de pe "Astronaut"(si la asta am avut ocazia sa vad videoclipul) dar nu mai sunt sigura cum se numeste(m-a cam lasat memoria...nu am mai ascultat-o de peste 2 ani).Mi se pare si mie ciudat ca piesele lor nu prea sunt difuzate la radio din pacate(mai degraba se prefera difuzarea celor vechi,ca "Come Undone" sau "Ordinary World")
Oricum sunt sigura ca albumul celor de la Duran Duran va prinde publicului nostru(da,inca mai am incredere in gusturile romanilor).
duminică 15 octombrie 2006 la 02:27
Ma bucur ca in sfarsit cineva poate spune ca a ascultat cateva piese de pe albumul Astronaut! Esti o fericita! mergi la concert? Eu am lansat ideea pt. toti cei de la Europa FM sa difuzeze si piese cu Duran Duran, mai ales acum inainte de concert, iar pe George Zafiu l-am rugat in mod special,dar stiti ce mi-a raspuns? Sa-mi cumpar albumul lor, ca sa le pot asculta si piesele noi! M-a cam incuiat la faza asta! Eu am crezut ca cei de la Europa FM chiar sunt interesati sa promoveze trupa (sau concertul), sau cel putin incearca sa faca pe plac ascultatorilor postului! Cred ca m-am inselat! Si cred asta pt. ca nu au difuzat nici o piesa cu Duran Duran toata saptamana trecuta( cel putin in timpul emisiunii Europa Expres, pe care o ascult zilnic), nici cu hit-uri vechi, dar nici cu noi! Care o fi explicatia?
luni 16 octombrie 2006 la 00:01
Mihaela-Nicoleta, piesele nu intra atat de usor la radio. Tinem cont de ceea ce ne spun ascultatorii, numai ca unele cerinte nu pot fi indeplinite peste noapte.
Cat despre Duran Duran, asculta-ne si zilnic ai multe piese mai vechi sau mai noi pe care le poti asculta. Nu in fiecare ora, dar oricum sunt multe piese Duran Duran!!
luni 16 octombrie 2006 la 06:40
Multumesc pentru raspuns! E posibil sa nu fi ascultat eu tocmai perioadele de timp sau emisiunile in care au fost difuzate piesele lor! Oricum, azi am fost placut surprinsa de George Zafiu, care a difuzat in sfarsit o piesa!
O zi minunata!
luni 16 octombrie 2006 la 15:22

Am fost la concert... MAGNIFIC, SUPERB, EXTRAORDINAR !!!

miercuri 3 august 2011 la 19:28