Cum sa iti gasesti melodia cautata !!
Am Observat ca multi din voi postati topicuri gen : caut melodie ajutor, va rog help, cine ma ajuta si pe mine...etc . Voi incerca sa va ajut pe toti cei care doriti sa gasiti melodii sa invatati sa le gasiti singuri fara ajutorul altora si fara a stii multa engleza. Daca mai sunt si alte persoane care cunosc alte metode de a gasii melodii rog sa posteze.
Danutz
Si tu iti poti gasii melodia cautata. " Dar eu nu stiu engleza foarte bine" NU CONTEAZA!! este de ajuns sa intelegi 2-4 cuvinte din melodie . Cu ce te ajuta sa intelegi 2-4 cuvinte din melodie ? Pai fiecare melodie are propria lirica este aproape imposibil ca 2 melodii total diferite sa aiba 4 cuvinte ( eventual inlantuite) identice (acele 4 cuvinte nu trebuie sa fie :so, go, love,...acestea sunt arhiuzate si cautarea dupa lirica nu va fi foarte precisa). Am reusit sa inteleg 4 cuvinte dar cum caut ? intrii pe atotstiutorul GOOGLE scrii acele 4 cuvinte la care adaugi "lyrics" daca melodia cautata este intradevar buna...cineva undeva a scris lirica si a postat-o pe un site pe care google cauta. Daca melodia dorita nu este pe prima sau a 2-a pagina atunci acele 4 cuvinte nu sunt foarte specifice (cum am zis si mai sus :me,you,so,do,go,love..etc). Sper sa va ajute...eu folosesc aceasta metoda de mult timp si am gasit toate melodiile cautate.
Pentru cei confuzi am sa dau un exemplu, Eddy Grant-Give me hope Joana. Cautati pe google "give hope joana lyrics" Melodia lui eddy grant va fi cap de lista. Am ales cuvintele give, hope si joana deoarece se repeta foarte des in melodie si sunt cel mai usor de retinut daca auzi melodia dupa 1 an sau prima oara.
elenacarmen
da,frumos ajutorul tau,...eu ii sfatuiesc sa ajunga direct la melodie,deschizad www.youtube.com
si scriind acolo excat ceea ce ar dori sa caute,chiar si cateva versuri,......si daca e ceva cunoscut ,imposibil sa nu fie si pe youtube!succes!
www.myspace.com/elenacarmen
http://elenacarmen777.hi5.com
Ascult EUROPAFM si asta ma bucura tot timpul!!!!!!!!!!
levente
andrada.gherman
Salut,
Am nevoie de ajutor: stie cineva cum gasesc o lista cu melodiile care au fost date la europa fm in data de 21 iulie mai pe seara pe la ora 8 cred? Am auzit o melodie la care am prins doar ultimul vers si apoi a intrat o voce care anunta alta melodie, fara sa lase sa se termine cea care canta. Ultimul vers pe care l-am auzit suna cam asa: ''for all the time my heart is breaking for you", apoi intra refrenul, dar cum spuneam vocea care anunta melodia urmatoare a fost mult prea puternica. Melodia era lenta, retro, rock si canta o femeie, gen bonnie tyler sau berlin, dar nu pot fi sigura. Ma puteti ajuta$1 Am reusit sa inregistrez exact sfarsitul apoi operatorul a anuntat ca in ora urmatoare il vom auzi pe billi ocean si nu mai stiu pe cine ca nu inteleg foarte bine.
Daca ma puteti ajuta cu vreo idee....
Multumesc.
toader
Salut, o lista a pieselor nu exista, in schimb daca iti amintesti ora la care ai auzit piesa care te-a "cucerit" o putem identifica usor.
Multumim.
perfectmadness
sall caut si eu caut o melodie,am ascultat'o duminica 2 august,pe la 8.00 si ceva dupa aceasta melodie am mai ascultat andrea bocelli si busta rhymes baby if you give it to me .mutumesc anticipat.
lumi27
Ati auzit de noua mel a lui Nick(ex-N&D)- MEANING OF LOVE e super tare piesa si merita difuzata si chiar sa fie introdusa in topuri. PLEASE difuzatio
marius94
Dak exista un topic special pt nu stiu numele need help cred k toti ati auzit mel aceea q HEY LA , nu i stiu numele, am cautat si pe google si p youtube si nu o gasesc . Multumesc anticipat
Disss
Salut! Am auzit marţi între orele 16-17 o piesă cântată de o tipă, singurul lucru pe care mi-l amintesc este că era foarte dansantă, refrenul era doar ceva "ooo oooooo oooo", am impresia ca e prin 2004-2005,cam aşa ceva, în orice caz e foarte cunoscută dar acum pur şi simplu îmi scapă şi nu ştiu nu pot nicicum să îmi amintesc nici măcar un vers. Vă rog foarte frumos să mă ajutaţi dacă aveţi vreo idee! Mulţumesc frumos! Aaaaa da...înainte sau după ea s-a difuzat In For The Kill,poate aşa vă daţi seama mai uşor.
cccosminus
Salut, Va deranjez in speranta ca ma puteti ajuta; de vreo citeva zile a devenit o obsesie pentru mine , o melodie pe care am tot auzit o pe EuropaFm. La un moment dat am stiut si cine o cinta , dar acum nu mi amintesc in nici un fel...;( ... Ce va pot spune este ca vocea (sau stilul)solistului, seamana la refren cu a celor de la Bee Gees si melodia o difuzati(partial bineinteles) intr un generic , sau reclama , nu mai stiu exact cum sa i spun , de la "cea mai buna muzica din "80 pina azi".. Spuneti mi va rog cine cinta si cum se numeste melodia?!?..Va rog si va multumesc anticipat!!