Bine ati venit pe noul forum Mariah Carey!
Bun venit tuturor pe acest nou forum dedicat talentatei, unicei si mereu surprinzatoarei Mariah Carey!
Numele meu este Manuela si am deosebita placere sa va urez bun venit pe acest forum, oficial in devenire, si unde sper sa se stranga cat mai multi fani MC din toata tara!
Scopul nostru este in primul rand promovarea artistei si in Romania, asa cum merita cu adevarat, si, de ce nu, un pas foarte important pentru fani de a fi mai aproape de ea si de a spori sansele pentru ca intr-un viitor apropiat sa o vedem intr-un concert la noi in tara.
In acest topic sunteti invitati sa va prezentati, sa spuneti de cand ati devenit fani si alte lucruri legate de admiratia pe care o purtati divei. Sper sa putem lega prietenii si sa devenimi o mare familie.
Va doresc sedere placuta, sa va simtiti ca acasa in aceasta noua comunitate si sa nu va sfiiti in postari de mesaje!
Cu drag, Manuela.
danella90
Buna ma numesc Daniela sunt foarte fericita ca exista un forum oficial MC in Romnia...pe Mariah am cunoscut-o in 1990 cu melodia Vision of love de atunci am devanit fana ei!
ZOLLI_TM
Salutare ! Nu pot sa ma declar fan infocat MC dar recunosc faptul ca are melodii frumoase si o voce de inger.
ManuelaTM
Ma bucur sa descopar tot mai multe persoane care apreciaza vocea ei si pe Mariah ca persoana in general!