Trendurile toamnei

TENDINTELE TOAMNA-IARNA 2006-2007

Rosul si griul sunt culorile vedeta ce sa poarta in sezonul rece. Iarna asta stilul are forma patrata, indiferent de marime carourile sunt la mare moda. Raman la moda pantofii cu toc gros si bot rotund, talpa-platforma. Cizmele cu blanita si cele cu ciucuri vor fi vedetele acestei ierni.
La capitolul genti raman la moda tot cele incapatoare.

AURIUL VEDETA PE PODIUM ARGINTUL PE LOCUL DOI
Dupa o lunga perioada de suprematie a argintului aurul isi reintra in drepturi. Sezonul asta campioanele modei poarta aur.

postat: sâmbătă 30 sep 2006 la 20:45 3133 vizite, 8 raspunsuri, »
de unde stii u atatea... esti in domeniu?
miercuri 4 octombrie 2006 la 21:01
NU doar ca imi place sa arat bine si sa fiu in tendinte pentru ca foarte multi te catalogheaza dupa modul in care arati :D
joi 5 octombrie 2006 la 14:18
daca ai avea 50kgsi 170cm inaltime cu ce te ai imbraca la un Botez?
vineri 6 octombrie 2006 la 15:57
Daca mi-ai da si mai multe detalii ,exemplu(culoarea parului,etc) cred ca te pot ajuta si eu :)
sâmbătă 7 octombrie 2006 la 22:45
saten, negri!
marţi 10 octombrie 2006 la 19:14
:)) si... pe cine intereseaza ca se poarta cizmele cu ciucuri?
Uite. mie nici de/a naibii nu/mi plac cizmele alea si nici auriul. Prefer alb, negru si verde. Atat.
vineri 13 octombrie 2006 la 12:01
draga mirunata2005
ai drepate in privinta tendintelor din acest sf de an, insa parerea mea este ca trebuie sa ai un stil... al tau propriu , care sa te avantajeje ; .......nu orice e la moda, spre exemplu sunt persoane pe care nu le avantajaja cizmele cu tocul gros si vf rotund sau cizmele inalte.
Fiecare om are propria lui tendinta,unica,prin care se diferentiaza de toti ceilalti, care respecta ca la carte cerintele designerilor!!

LUNA****http://universulmeu.wordpress.com/

marţi 31 octombrie 2006 la 09:30

a trecut cam mult timp de cat nu ati mai pus noile trenduri! Oare ce se poarta toamna asta?!

sâmbătă 8 octombrie 2011 la 03:06